1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. DOTA »
  5. OG vs Tundra Esports

OG vs Tundra Esports - OGA Dota Pit CIS/EU 19.12.2021

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2021-12-19 12:14:00

OGA Dota Pit CIS/EU

19 Decembrie 2021, 19:00

OG

OG

versus
tundra esports

tundra esports

1.85

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru OG v tundra esports

OGA Dota Pit EU/CIS este un turneu de Dota 2 ce se desfășoară online, unde 8 echipe precum OG, Team Spirit, Natus Vincere, Tundra Esports, Nigma, Team Liquid, Team Secret și Alliance au fost invitate pentru a se lupta pentru un premiu total de 175.000$, unde locul 1 obține 73.000$, locul 2 obține 37.900$, iar locul 3 obține 20.400$. Turneul se desfășoară de pe data de 13 decembrie până pe data de 20 decembrie, iar astăzi, turneul a ajuns în fazele superioare. Astăzi, de la ora 19:00, avem meciul dintre OG și Tundra Esports, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

OG: Forma echipei, știri și statistici

OG vin cu schimbări de line-up majore după The International 2021, unde nu au reușit să-și apere titlurile, reușind abia o clasare pe locul 7-8 după ce au pierdut împotriva celor ce urmau să devină campioni, cei din Team Spirit. În cele 3 meciuri disputate în cadrul acestui turneu, OG a câștigat versus Team Liquid, versus Natus Vincere și au pierdut versus Team Spirit. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus echipele menționate anterior și Team Secret și  înfrângere versus Team Spirit. Echipa este formată în acest moment din Yuragi, bzm, ATF, Taiga și Misha.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

tundra esports: Forma echipei, știri și statistici

Tundra esports nu au reușit să se califice la The International 2021, dar băieții din echipă au reușit un rezultat destul de bun cu 1 lună inainte de turneu, reușind să câștige ESL One Fall 2021 împotriva celor de la PSG.LGD și câștigând 175.000$. În cele 4 meciuri disputate în cadrul acestui turneu, Tundra esports are 2 victorii versus Nigma, Natus Vincere și 1 înfrângere versus Team Spirit. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 2 victorii versus echipele menționate anterior și 3 înfrângeri versus Team Liquid, Team Spirit și Team Secret.

Statistica meciurilor directe OG v tundra esports

Cele două echipe, Tundra esports și OG, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct după aceste schimbări de line-up, meciul din această seară fiind primul dintre cele două echipe.

Cote pentru OG v tundra esports

Având în vedere faptul că ambele echipe în ultimele 5 meciuri disputate au câștigat versus echipe destul de bune, este de așteptat ca meciul din această seară să fie unul destul de echilibrat, în care fiecare echipă să câștige măcar o hartă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 1.95.

OG vs tundra esports Pont: Harta 1 - Handicap Hero Kills - OG -0.5

Meciul din această seară se joacă în lower-bracket, iar asta înseamnă că echipa pierzătoare va fi eliminată din competiție. Chiar dacă OG a schimbat complet lineup-ul, echipa a arătat și jucat extrem de bine, reușind să păstreze spiritul fostei echipe (să trolleze adversarii când câștigă), fapt ce le-a atras multe antipatii încă din start. Pentru acest meci am ales un pariu simplu și anume: Harta 1 – Handicap Hero Kills – OG -0.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.85. Am ales acest pariu deoarece cei din OG, chiar dacă e prima oară când joacă împreună, au reușit să domine echipe mult mai vechi pe scena de Dota2 și anume: Team Nigma și Team Liquid.

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici