1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. VP.Prodigy vs FURIA Academy

VP.Prodigy vs FURIA Academy - Ponturi Pariuri WePlay Academy League Season 3 14.01.2022

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2022-01-14 10:44:00

CS:GO WePlay Academy League

14 Ianuarie 2022, 19:30

VP.Prodigy

VP.Prodigy

versus
FURIA Academy

FURIA Academy

1.95

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru VP.Prodigy v FURIA Academy

WePlay Academy League Season 3 a început pe data de 3 ianuarie și se termină pe data de 16 ianuarie. Cele 10 echipe se vor duela online într-un sistem de 2 grupe, primele 2 mergând mai departe în finala ce se va desfășura offline, celelalte intrând într-un sistem play-in ce va determina celelalte 2 echipe ce vor ajunge în faza offline. Astăzi, de la ora 19:30, avem meciul dintre FURIA Academy și VP.Prodigy, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

VP.Prodigy: Forma echipei, știri și statistici

Cei din VP.Prodigy au terminat pe poziția 4 în cadrul grupei B, în spatele celor de la Eternal Fire Academy, ce se află pe locul 3 dar la egalitate de puncte. Echipa a reușit să câștige 3 meciuri și să acumuleze 5 înfrângeri. În ultimele 5 meciuri disputate, VP.Prodigy are 1 singură victori versus Spirit Academy și 4 înfrângeri versus MOUZ NXT (de 2 ori) și Eternal fire Academy (de 2 ori). Cea mai bună hartă a celor din VP.Prodigy în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa nu este clasată pe vreun loc în clasamentul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FURIA Academy: Forma echipei, știri și statistici

FURIA Academy a terminat pe locul 5 în cadrul grupei B, cu doar 3 puncte acumulate, din cele 8 meciuri disputate câștigând unul singur. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 1 victorie versus Eternal Fire Academy și 4 înfrângeri versus Spirit Academy (de 2 ori), Eternal Fire Academy și MOUZ NXT. Cea mai bună hartă a celor din FURIA Academy în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 66.7%. În acest moment, echipa se clasează pe locul 164 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe VP.Prodigy v FURIA Academy

Cele două echipe, VP.Prodigy și FURIA Academy, s-au întâlnit ultima oară într-un meci direct pe data de 4 ianuarie, atunci când VP.Prodigy s-a impus cu scorul de 2-0.

Cote pentru VP.Prodigy v FURIA Academy

Având în vedere faptul că cei din VP.Prodigy s-au impus și în ultimul meci direct destul de lejer și din cauza faptului că au o echipă mult mai bună, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și acest pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: VP.Prodigy să câștige cu scorul de 2-0, pariu ce are o cotă de 2.40.

VP.Prodigy vs FURIA Academy Pont: Harta 1 - Handicap rundă - VP.Prodigy -2.5

Chiar dacă ambele echipe au o formă de moment destul de proastă, VP.Prodigy este clar favorită în meciul din această seară, având avantajul rezultatelor din meciurile directe cât și din cauza faptului că au jucători puțin mai buni ca și nivel de joc individual. Astfel, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe victorie handicap și anume: Harta 1 - Handicap rundă - VP.Prodigy -2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.95.

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici