VP.Prodigy vs Eternal Fire Academy - Ponturi Pariuri WePlay Academy League Season 3 10.01.2022

CS:GO

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

10 Ian 2022 13:01 453 0
Logo VP.Prodigy VP.Prodigy
Logo Eternal Fire Academy Eternal Fire Academy
VS
21:30 10 Ianuarie 2022
CS:GO WePlay Academy League

Analiză și informații pentru VP.Prodigy v Eternal Fire Academy

WePlay Academy League Season 3 a început pe 3 ianuarie și se termină pe data de 16 ianuarie. Cele 10 echipe se vor duela online într-un sistem de 2 grupe, primele 2 mergând mai departe în finala ce se va desfășura offline, celelalte intrând într-un sistem play-in ce va determina celelalte 2 echipe ce vor ajunge în faza offline. Astăzi, de la ora 21:30, avem meciul dintre VP.Prodigy și Eternal Fire Academy, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

VP.Prodigy: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Cei din VP.Prodigy au început destul de bine acest turneu, ocupând în acest moment poziția 2 în cadrul grupei B, în spatele celor de la MOUZ NXT. Echipa a reușit să câștige 3 meciuri versus FURIA Academy (de 2 ori) și Spirit Academy. În ultimele 5 meciuri disputate, VP.Prodigy are 3 victorii versus echipele menționate anterior și 2 înfrângeri versus Spirit Academy și Fnatic Rising. Cea mai bună hartă a celor din VP.Prodigy în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa nu este clasată pe vreun loc în clasamentul mondial.

Eternal Fire Academy: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î

Cei din Eternal Fire Academy nu o duc prea bine în acest moment, fiind clasați doar pe poziția 4 în cadrul grupei, în fața celor de la FURIA Academy. Echipa a reușit în cele 4 meciuri disputate 1 singură victorie, versus FURIA Academy. În ultimele 4 meciuri disputate, Eternal Fire Academy are 1 singură victorie versus FURIA Academy și 3 înfrângeri versus MOUZ NXT (de 2 ori) și FURIA Academy. Singura hartă pe care au reușit o victorie este Inferno, de aici și procentajul de doar 50%. 

Statistica meciurilor directe VP.Prodigy v Eternal Fire Academy

Cele două echipe, Eternal Fire Academy și VP.Prodigy nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru VP.Prodigy v Eternal Fire Academy

Fiind un meci între două echipe total diferite (o echipă nou formată versus o echipă destul de veche) este foarte probabil ca acesta să nu fie foarte echilibrat, iar din această cauză, pentru acest meci, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde - Sub 26.5, pariu ce are o cotă de 1.85.

VP.Prodigy vs Eternal Fire Academy Pont: Handicap rundă - VP.Prodigy -3.5

VP.Prodigy este fără dar și poate echipa favorită din acest duel, având o echipă veche de 9 luni de zile comparativ cu adversarii care sunt o echipă nou formată și care nu au în componență jucători atât de valoroși precum cei din VP.Prodigy, dovadă și rezultatele destul de slabe. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe victorie handicap și anume: Handicap hartă - VP.Prodigy -3.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90.

Pont pariuri: Handicap rundă - VP.Prodigy -3.5

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

19

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici