Share

Team Vitality vs Virtus.pro - Ponturi Pariuri IEM Summer 2021 11.06.2021

CS:GO

Cota: 2.15

Adaugat de: Delcea Eduard

11 Iun 2021 03:15 128 0
Logo VirtusPro VirtusPro
Logo Team Vitality Team Vitality
VS
17:45 11 Iunie 2021
eSports

Analiză și informații pentru VirtusPro v Team Vitality

Intel Extreme Masters Summer 2021 este un turneu online, ce se desfășoară de pe data de 3 iunie 2021 până pe 13 iunie 2021. La acest turneu sunt prezente 16 echipe, aproape cele mai bune în acest moment, cu câteva excepții (Imperial, Extra Salt). Turneul a ajuns în faza superioară, unde cele 6 echipe rămase se luptă într-un sistem Single Elimination Bracket pentru un premiu total de 250.000$. Astăzi, de la ora 17:45, avem meciul dintre Team Vitality și Virtus.pro, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

VirtusPro: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Băieții din Virtus.pro intraseră pe o pantă descendentă de la turneul IEM Katowice 2021 în februarie, ei nereușind nicio clasare în Top 3 până pe 1 iunie 2021, atunci când au ocupat locul 2 în cadrul turneului EPIC League CIS 2021. În cadrul acestui turneu, Virtus.pro a trecut în primul meci de fnatic cu scorul de 16-10, ca mai apoi să piardă versus OG cu scorul de 2-0 și să pice în lower-bracket. Acolo au trecut de Spirit cu scorul de 2-1. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus NiP, Spirit, fnatic și 2 înfrângeri versus OG și Gambit. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile jucate este noua hartă Ancient, unde are un procentaj de câștig de 100%. 

Team Vitality: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Team Vitality trec printr-o perioadă destul de proastă, suferind și o schimbare de line-up destul de importantă: Kyojin înlocuindu-l pe RpK. Deși băieții sperau la o revitalizare, echipa se află tot pe o pantă descendentă, ocupând doar locul 7 la turneul Flashpoint 3. În cadrul acestui turneu, Team Vitality au trecut de Complexity cu scorul de 16-8 și de Gambit cu scorul de 2-0, ca mai apoi să piardă versus G2 cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Gambit, Complexity, DBL PONEY și 2 înfrângeri versus G2 și Heroic. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile este Overpass, unde are un procentaj de câștig de 60%.

Statistica meciurilor directe VirtusPro v Team Vitality

Cele două echipe, Virtus.pro și Team Vitality, s-au întâlnit ultima oară pe data de 21 februarie, atunci când Virtus.pro au câștigat cu scorul de 2-0, după un meci foarte intens (19-17 și 16-12).

Cote pentru VirtusPro v Team Vitality

Ambele echipe au practicat un joc destul de bun în ultima perioadă, ceea ce ne duce cu gândul la un meci ce se va termina după 3 hărți disputate. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.05.

VirtusPro vs Team Vitality Pont: Harta 1 - Total Kills - Jame peste 20.5 kills

Fiind un meci între două echipe apropiate ca și valoare și care au în componență jucători extrem de buni, este destul de probabil ca meciul să fie unul echilibrat, cum a fost și cel de la ultima confruntare. Astfel, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 - Total Kills - Jame peste 20.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.15. Am alest acest pariu deoarece Jame este cel mai bun jucător al echipei, cu o medie de peste 16 kills per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - Jame peste 20.5 kills

Miza: 10/10

Cota: 2.15

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici