1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Virtus.pro vs OG – Ponturi Pariuri ESL Pro League - Season 11 - 02.04.2020

Virtus.pro vs OG – Ponturi Pariuri ESL Pro League - Season 11 - 02.04.2020

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2020-04-01 21:56:00

ESL Pro Leagu

02 Aprilie 2020, 15:25

VirtusPro

VirtusPro

versus
OG

OG

1.59

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru VirtusPro v OG

Ne așteaptă un meci interesant mâine după-amiază în campionatul ESL Pro League. Virtus.pro și OG se luptă la orele 15:25, iar polonezii pornesc cu prima șansă la câștig. În continuare puteți citi mai multe detali despre forma echipelor și un pont recomandat.

VirtusPro: Forma echipei, știri și statistici

Virtus.pro ocupă locul 20 în ranking-ul mondial, în scădere cu două poziții față de săptămâna trecută.

Forma slabă se vede din rezultatele înregistrate în acest an. Echipa a reușit o singură victorie în cele 10 partide disputate până acum. A pierdut sfertul de finală disputat cu Godsent în cadrul ICE Challenge (Regatul Unit) și a fost eliminată din Intel Extreme Masters - Katowice (Polonia) de către Team Liquid în turul învingătorilor și apoi de MAD Lions în turul învinșilor.

Echipa continuă să dezamăgească în sezonul 11 ESL prin cele trei înfrângeri cu FaZe Clan, mouseports și G2 Esports, fără hartă câștigată și ajungând astfel la 7 înfrângeri consecutive.

Rooster-ul a fost schimbat în întregime în decembrie anul trecut și se pare că echipa nu reușește să facă deloc progrese.

OG: Forma echipei, știri și statistici

OG ocupă poziția 15 în ranking-ul mondial și este în continuă creștere față de locul 21 ocupat la jumătatea lui martie.

Echipa a schimbat întreg roosterul în aceeași perioadă ca și adversarii din acest meci, dar rezultatele au fost total diferite. OG a reușit să câștige semifinala din Blast Premier: Spring cu Evil Geniuses bifând astfel o supriză pentru cei care credeau ca Evil Geniuses vor avea un meci ușor.

Moralul bun al echipei se observă din cele 3 runde câștigate în cadrul grupei C, OG fiind lider cu 9 puncte. O victorie în acest meci este obligatorie pentru calificare.

Căpitanul echipei, valde a fost cel mai bun jucător în ultimele două victorii, reușind un minim de 19 kill-uri pe fiecare din cele 5 hărți disputate în aceste 2 meciuri.

Statistica meciurilor directe VirtusPro v OG

Este prima întâlnire dintre cele două formații.

Cote pentru VirtusPro v OG

Betano oferă o cotă de 1.59 pentru victoria lui OG. Nu exclud varianta ca OG să tranșeze meciul, cotă de 1.75 pentru un pariu de sub 2.5 hărți.

VirtusPro vs OG Pont: Victorie OG

OG este într-o formă foarte bună si ocupă primul loc în grupă. O victorie în acest meci este obligatorie pentru calificare. Are un moral foarte bun, reușind să câstige toate meciurile grupei. Adversara sa nu ar trebui sa ii pună probleme având în vedere că traversează o perioadă proastă și are în spate 7 înfrângeri consecutive.

Miza: 9/10
Cota: 1.59
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici