Share

Virtus.pro vs Complexity - Ponturi Pariuri ESL Pro League Season 13 04.04.2021

CS:GO

Cota: 1.75

Adaugat de: Delcea Eduard

04 Apr 2021 12:34 219 0
Logo VirtusPro
Logo compLexity Gaming
VirtusPro
compLexity Gaming
VS
20:00 04 Aprilie 2021
eSports

Analiză și informații pentru VirtusPro v compLexity Gaming

ESL Pro League Season 13 este un turneu online pentru cele mai bune 24 echipe din Europa. Acestea se vor înfrunta de pe data de 8 martie până pe data de 11 aprilie pentru un premiu total de 750.000$, unde locul 1 va câștiga 175.000$, iar locul 2 va lua 60.000$. Echipele sunt împărțite în 4 grupe a câte 6 echipe, iar cele mai bune 3 echipe din fiecare grupă va avansa în faza playoff-urilor. Turneul a ajuns în faza playoff-urilor, iar astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre Virtus.pro și Complexity, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

VirtusPro: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Echipa Virtus.pro a făcut parte din grupa D a turneului ESL Pro League Season 13, alături de echipele Astralis, Liquid, Endpoint, fnatic și Evil Geniuses. Aceasta a reușit să termine grupa pe locul 3, în spatele celor de la Liquid, acumulând 9 puncte în cele 5 mecuri jucate, după 3 victorii și 2 înfrângeri. În ultimele 5 meciuri disputate, Virtus.pro au 3 victorii versus ENCE, fnatic, Evil Geniuses și 2 înfrângeri versus Liquid și Astralis. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni jucate este Inferno, unde au un procentaj de câștig de 90.9%. În acest moment, echipa se află pe locul 4 în clasamentul mondial al echipelor.

compLexity Gaming: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Complexity au făcut parte din grupa A a turneului ESL Pro League Season 13, alături de echipele Heroic, FunPlus Phoenix, OG, Renegades și BIG. Echipa a terminat grupa pe locul 2, în spatele celor de la Heroic, acumulând, după cele 5 meciuri disputate, 9 puncte (3 victorii și 2 înfrângeri). În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Natus Vincere, Renegades, OG și 2 înfrângeri versus Heroic și BIG. Cea mai bună hartă a celor din Complexity în ultimele 3 luni jucate este Inferno, unde au un procentaj de câștig de 80%. În acest moment, echipa se află pe locul 9 în clasamentul mondial al echipelor.

Statistica meciurilor directe VirtusPro v compLexity Gaming

Cele două echipe, Virtus.pro și Complexity, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru VirtusPro v compLexity Gaming

Fiind un meci între două echipe ce au jucători ce sunt oarecum apropiați ca și valoare, este destul de probabil ca fiecare dintre cele două echipe să-și câștige harta aleasă. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu găsit la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.

VirtusPro vs compLexity Gaming Pont: Harta 1 - Jame peste 19.5 kills

În meciul din această seară întâlnim două echipe ce au mers extrem de bine în ultima perioadă și care sunt apropiate ca și valoare. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 – Total Kills – Jame (Virtus.pro) peste 19.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.75. Am ales acest pariu deoarece Jame este cel mai bun jucător al echipei, capabil să tragă întreaga echipă după el într-o zi bună, el reușind mai de fiecare dată peste 16 kills per hartă jucată. În cadrul acestui turneu, doar pe 3 hărți a reușit contraperformanța de a face sub 16 kills pe o hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Jame peste 19.5 kills

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

5

Castigate:

2

Pierdute:

3

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici