Share

Vexed vs Salamander - Ponturi Pariuri ESEA Advanced Europe Season 33 29.03.2020

CS:GO

Cota: 1.62

Adaugat de: Delcea Eduard

29 Mar 2020 13:01 441 0
Logo Vexed
Logo Salamander
Vexed
Salamander
VS
21:30 29 Martie 2020
eSports

Analiză și informații pentru Vexed v Salamander

Pe 19 martie 2020 a început turneul online ESEA Advanced Season 33 Europe. Acest turneu se va desfășura online până pe data de 5 aprilie 2020. Cele 16 echipe vor juca în sistem de Winner-Bracket - Loser-Bracket pentru un premiu total de 15.000$. Printre cele mai cunoscute echipe participante la turneu le putem enumera pe: FATE, SKADE, Endpoint și Alternate Attax. Meciul din această seară, de la ora 21:30, dintre Vexed și Endpoint, are loc în semifinala din Upper-Bracket și v-am pregătit un pariu.

 

Vexed: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Vexed au în componența echipei 4 jucători din fosta echipă London, o echipă nu foarte cunoscută și fără rezultate și 1 jucător (Russ) ce nu are nicio echipă în palmares până în acest moment. Totuși, chiar dacă aceștia nu au un istoric atât de bogat, au reușit să ajungă de pe locul 213 în clasamentul mondial (decembrie 2019) până pe locul 65, la doar 3 luni distanță. În ultimele 5 meciuri disputate, Vexed au 3 victorii împotriva Apeks (scor 2-0), Chetz (scor 2-0), Prima (scor 2-0). Cele două înfrângeri sunt împotriva celor de la Sinners (scor 1-2) și împotriva unei echipe favorite pentru a câștiga turneul, Endpoint (scor 2-1). În 12 meciuri disputate, aceștia au 9 victorii și 3 înfrângeri, iar cel mai bun jucător al lor este mezii, cu o medie de K/D de 1.58. 

Salamander: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

La fel ca și adversarii lor de astăzi, cei de la Salamander, care au format echipa în Aprilie 2019, au în componența echipei jucători care nu sunt cunoscuți scenei profesioniste de CS:GO, jucători care nu au niciun turneu offline important în palmares. Singurul jucător oarecum cunoscut din echipă este bodito, care a jucat la Pixel (o echipă destul de bunicică din Ungaria în anul 2015). În momentul de față, echipa Salamander se situează pe locul 67 în clasamentul mondial. În ultimele 5 meciuri disputate, ungurii au 3 victorii împotriva Ambush (scor 2-1), Unique (scor 2-1), Tricked (scor 2-1) și 2 înfrângeri împotriva Alternate Attax (scor 2-1) și Juggernauts (scor 2-1). Cea mai bună hartă a lor este Nuke, unde aceștia au un procentaj de câștig de 85.7%.

Statistica meciurilor directe Vexed v Salamander

Cele două echipe, Vexed și Salamander, nu s-au mai întălnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Vexed v Salamander

Deși cei de la Vexed par că au un nivel individual de joc mai bun ca al adversarilor, trebuie menționat că cei de la Salamander, în ultimele 5 meciuri pierdute, au reușit de fiecare dată să câștige o hartă (când s-a jucat în sistem best-of-3). Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu: Total hărti peste 2.5, unde Unibet oferă o cotă de 2.05.

Vexed vs Salamander Pont: Vexed să câștige meciul

Băieții de la Vexed au arătat un joc foarte bun, plin de încredere în meciul disputat cu Endpoint, atât la nivel de echipă (tactici) cât și ca nivel individual. Astfel, pentru meciul din această seară, am ales următorul pont: Vexed să câștige meciul, unde Unibet ne oferă o cotă de 1.62.

Pont pariuri: Vexed să câștige meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

30

Castigate:

23

Pierdute:

7

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici