Team Liquid vs OG - Ponturi Pariuri CS:GO BLAST Premier Spring Groups 2023 24.01.2023

CS:GO

Cota: 2.04

Adaugat de: Delcea Eduard

24 Ian 2023 09:56 199 0
Logo Team Liquid Team Liquid
Logo OG OG
VS
19:30 24 Ianuarie 2023
CS:GO BLAST Premier Spring Groups 2023

Analiză și informații pentru Team Liquid v OG

Primul turneu important al anului 2023, BLAST Premier Spring Groups 2023 începe astăzi, 19 ianuarie și va ține până pe data de 29 ianuarie. Cele 12 echipe prezente în capitala Danemarcei, Copenhaga, se vor duela in 3 grupe a câte 4 echipe (winner-loser bracket). Echipele prezente la acest turneu sunt: Heroic, G2, Liquid, FaZe, Natus Vincere, Vitality, OG, BIG, Ninjas in Pyjamas, Astralis, Complexity și Evil Geniuses. Astăzi, de la ora 19:30, avem meciul dintre Team Liquid și OG, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Team Liquid: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Americanii de la Team Liquid au avut un sfârșit de an 2022 de vis, odata cu aducerea la echipă a lui YEKINDAR.

În ultimele 3 luni de zile ale anului, echipa a reusit să se claseze de 2 ori pe locul 2 (BLAST Premier World Final 2022 și ESL Pro League Season 16), sâ câștige turneul IEM Road to Rio 2022 Americas RMR și să obțină locul 3-4 la BLAST Premier Fall Final 2022.

În meciul de debut din cadrul acestui turneu, echipa a pierdut versus OG cu scorul de 2-0 și a câștigat versus Complexity cu scorul de 2-0.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus OG, Natus Vincere, Complexity și 2 înfrângeri versus G2 și FaZe.

Cea mai bună hartă a celor din Team Liquid în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 87.5%.

În acest moment, echipa se află pe locul 3 în clasamentul mondial.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

OG: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Odată cu venirea lui degster la echipă, OG a început să joace din ce în ce mai bine, fructificând astfel o perioadă destul de lungă fără clasări pe podium, reușind să obțină locul 3-4 în cadrul turneului BLAST Premier World Final 2022 (decembrie 2022).

În cele două meciuri disputate până în acest moment în cadrul acestui turneu, echipa a câștigat versus Team Liquid cu scorul de 2-0 și a pierdut versus FaZe cu scorul de 2-1.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Team Vitality, Heroic, Team Liquid și 2 înfrângeri versus Team Liquid și FaZe.

Cea mai bună hartă a celor din OG în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, pe care au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 12 în clasamentul mondial.

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Team Liquid v OG

Cele două echipe, Team Liquid și OG, s-au întâlnit ultima oară pe data de 20 ianuarie, tot în cadrul acestui turneu, atunci când OG s-a impus cu scorul de 2-0.

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Team Liquid v OG

Având în vedere valoarea oarecum apropiată dintre cele două echipe, este foarte probabil ca meciul să fie unul echilibrat, cu multe runde jucate. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu pe care îl găsim tot la Unibet pariuri sportive: Harta 1 - Total Runde - Peste 26.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Team Liquid vs OG Pont: Total hărți în meci peste 2.5

Cele două echipe au nevoie de o victorie pentru a nu ajunge în Knockout Stage 1. Acestea sunt destul de apropiate ca și valoare și mereu au făcut meciuri echilibrat, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe total hărți și anume: Total hărți în meci peste 2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.04.

Pont pariuri: Total hărți în meci peste 2.5

Miza: 10/10

Cota: 2.04

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

12

Castigate:

3

Pierdute:

9

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici