Share

Team Liquid vs MiBR - Ponturi Pariuri ESL Pro League Sezonul 11: America de Nord 26.03.2020

CS:GO

Cota: 1.80

Adaugat de: Lavinia Sandu

26 Mar 2020 08:17 318 0
Logo Team Liquid
Logo MIBR
Team Liquid
MIBR
VS
23:00 26 Martie 2020
ESL Pro League - America de Nord

Analiză și informații pentru Team Liquid v MIBR

Grupa C din cadrul ESL Pro League Sezonul 11: America de Nord urmează să înceapă în această joi, când Team Liquid și MiBR se vor întâlni pe câmpul de luptă pentru a doua oară în acest an. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma echipelor și un pont recomandat.

Team Liquid: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Team Liquid a fost ca într-un rollercoaster încă din iulie în ceea ce privește rezultatele, când a câștigat ESL One: Köln 2019 și a obținut premiul pentru un milion de dolari Intel Grand Slam sezonul 2.

Nicolae “nitr0” Cannella și echipa sa au obținut câteva rezultate solide de atunci, inclusiv aur la ESL Pro League Season 10 Americas, medalii de argint la Esports Championship Series Season 8 Finals și BLAST Pro Series: Global Final 2019 și o clasare top 4 la ESL One: New York.

Printre jucătorii care s-au remarcat în ultimul timp, amintim aici de tânărul Twistzz, riffler-ul care a terminat fiecare dintre ultimele 5 partide in top 3.

Cu toate acestea, de la începutul anului, Team Liquid nu a reușit să se ridice la nivelul rezultatelor obținute. A terminat pe locurile 4-6 la BLAST Premier: Spring 2020 , după ce a pierdut contra lui FaZe în finala Grupei A, iar la începutul acestei luni, TL a dezamăgit prin clasarea pe pozițiile 5-6  la IEM Katowice.

Rezultatele slabe din ultima vreme au produs o coborâre de pe prima poziție și până pe locul 6 în ranking-ul mondial. Totuși, Team Liquid este una dintre cele mai bune echipe de CS:GO la nivel mondial.

MIBR: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

MiBR a fost considerată cândva una dintre cele mai puternice echipe din lume, “asamblată” din legendarul CS brazilian: echipa GO SK Gaming. Uitându-ne în urmă, este greu de crezut că MiBR a fost vreodată altceva decât o echipă B-Tier. În acest moment ocupă poziția a 26-a în ranking-ul mondial.

Deși numele MiBR va fi întotdeauna un nume de prestigiu în lumea CS:GO, rezultatele echipei din ultimele 12 luni au fost dezastruoase. Ultimul său titlu de turneu LAN a venit la Masters Cup ZOTAC în august 2018. Unele dintre cele mai notabile rezultate din ultimele luni au fost o clasare în top-patru la CS:GO Asia Championships 2019 din noiembrie, locul nouă în sezonul ESL Pro League 10 și o poziție pe locul șase la cs_summit 5.

MiBR s-a apropiat de obținerea unui bilet pentru IEM Katowice, dar a pierdut în fața lui Cloud9 în finala calificărilor din America de Nord. În februarie a participat la BLAST Premier și la DreamHack Open Anaheim, terminând pe locul 10-12, respectiv 5-6.

De curând, MiBR a jucat două partide la FLASHPOINT Sezonul 1, unde a pierdut cu 0-2 împotriva Chaos ESC și a învins Envy cu 2-0.

Statistica meciurilor directe Team Liquid v MIBR

Team Liquid a câștigat 3 din ultimele 5 partide jucate cel mai recent. Ultima victorie obținută de TL a fost la finalul lunii ianuarie din acest an:

31.01.20 BLA Team Liquid MIBR 2 : 0

14.07.19 BLA MIBR Team Liquid 0 : 1

20.06.19 ESL Team Liquid MIBR 2 : 0

25.05.19 CHA MIBR Team Liquid 2 : 1

17.05.19 CHA MIBR Team Liquid 2 : 0

Cote pentru Team Liquid v MIBR

Betano oferă o cotă de 1.80 pentru un pariu pe minimum 18 kill-uri reușite de Twitszz pe prima hartă. La cota 3.50 avem scorul corect 2-1 pentru favorita Team Liquid, o variantă riscantă.

Pont Team Liquid vs MIBR Pont: Twistzz reușește peste 17.5 kill-uri pe prima hartă

Twistzz a crescut mult în joc din 2017 când a semnat cu Team Liquid. În ultimele partide a fost jucătorul decisiv pentru echipă și chiar dacă a suferit și infrângeri, Twistzz și-a făcut bine treaba, cu cel putin 17 kill-uri pe prima hartă în fiecare din ultimele 5 meciuri.

Pont pariuri: Twistzz reușește peste 17.5 kill-uri pe prima hartă

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Lavinia Sandu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Lavinia Sandu

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

4

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici