Team Liquid vs Evil Geniuses - Ponturi Pariuri CS:GO ESL Pro League Season 16 22.09.2022

CS:GO

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

22 Sep 2022 12:57 124 0
Logo Team Liquid Team Liquid
Logo Evil Geniuses Evil Geniuses
VS
20:30 22 Septembrie 2022
CS:GO ESL Pro League Season 16

Analiză și informații pentru Team Liquid v Evil Geniuses

ESL Pro League Season 16 a început pe data de 31 august și va dura până pe data de 2 octombrie 2022. Turneul se desfășoară în Malta, iar premiul total este de 823.000$. Cele 24 de echipe sunt împărțite în 4 grupe a câte 6 echipe, primele 3 din fiecare grupă mergând mai departe. Cel mai important loc, 1, va câștiga 175.000$, dar și un loc la turneul BLAST Premier World Final 2022. Astăzi, de la ora 20:30, avem meciul dintre Evil Geniuses și Team Liquid, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Team Liquid: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Cei de la Team Liquid au format o echipă competitivă, cu jucători experimentați, reușind astfel să ocupe poziția 1-3 în cadrul turneului BLAST Premier Fall Groups 2022.

În meciul de debut din cadrul acestei grupe, Team Liquid a trecut de Movistar Riders cu scorul de 2-1.

Echipa este acum formată din nitr0, NAF, EliGE, oSee și YEKINDAR.

În ultimele 5 meciuri disputate, Team Liquid are 4 victorii versus Movistar Riders, Complexity, Ninjas in Pyjamas, Heroic și 1 înfrângere versus Natus Vincere.

Cea mai bună hartă a celor din Team Liquid în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 3 în clasamentul mondial.

Evil Geniuses: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Evil Geniuses a schimbat din nou lineup-ul echipei acum 1 lună de zile, ca urmare a rezultatelor extrem slabe înregistrate în ultimul timp de echipă. Astfel, HexT și neaLaN au sosit la echipă în locul lui Stewie și RUSH.

În meciul de debut din cadrul acestui turneu, echipa a pierdut versus Cloud9 cu scorul de 2-0.

În ultimele 5 meciuri disputate, Evil Geniuses are 4 victorii versus ATK, BHOP, TeamOne, Limitless și 1 înfrângere versus Cloud9.

Cea mai bună hartă a celor din Evil Geniuses în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 35 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Team Liquid v Evil Geniuses

Cele două echipe, Evil Geniuses și Team Liquid, s-au întâlnit ultima oară pe data de 23 aprilie, atunci când Liquid s-a impus cu scorul de 2-1.

Cote pentru Team Liquid v Evil Geniuses

Având în vedere forma de moment a celor două echipe, este destul de probabil ca meciul curgă într-o singură direcție (Team Liquid). Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Team Liquid să câștige meciul, pariu ce are o cotă de 1.52.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Team Liquid vs Evil Geniuses cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Team Liquid vs Evil Geniuses Pont: Harta 1 - Total Kills - YEKINDAR peste 19.5

Team Liquid este fără dar și poate echipa favorită din acest duel, având o formă de moment de excepție și jucători mult mai valoroși din punct de vedere al nivelului de joc individual. Din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe total kills și anume: Harta 1 - Total Kills - YEKINDAR peste 19.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90. YEKINDAR este cel mai bun fragger al echipei, cu o medie de 22 kills per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - YEKINDAR peste 19.5

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

20

Castigate:

9

Pierdute:

11

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici