Team Liquid vs Eternal Fire - Ponturi Pariuri CS:GO ESL Pro League Season 16 24.09.2022

CS:GO

Cota: 1.95

Adaugat de: Delcea Eduard

24 Sep 2022 09:33 157 0
Logo Team Liquid Team Liquid
Logo Eternal Fire Eternal Fire
VS
17:00 24 Septembrie 2022
CS:GO ESL Pro League Season 16

Analiză și informații pentru Team Liquid v Eternal Fire

ESL Pro League Season 16 a început pe data de 31 august și va dura până pe data de 2 octombrie 2022. Turneul se desfășoară în Malta, iar premiul total este de 823.000$. Cele 24 de echipe sunt împărțite în 4 grupe a câte 6 echipe, primele 3 din fiecare grupă mergând mai departe. Cel mai important loc, 1, va câștiga 175.000$, dar și un loc la turneul BLAST Premier World Final 2022. Astăzi, de la ora 17:00, avem meciul dintre Eternal Fire și Team Liquid, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Team Liquid: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Team Liquid ocupă în acest moment poziția 3 în cadrul grupei, după ce au reușit să câștige 2 meciuri versus Movistar Riders și Evil Geniuses și a suferit 1 înfrângere versus FURIA.

În ultimele 5 mecuri disputate, americanii de la Team Liquid au 4 victorii versus Ninjas in Pyjamas, Heroic, Movistar Riders, Evil Geniuses și 1 înfrângere versus echipa menționată anterior (FURIA).

Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, unde are un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, Team Liquid se clasează pe locul 3 în clasamentul mondial.

Eternal Fire: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Turcii de la Eternal Fire ocupă în acest moment ultima poziție în cadrul grupei C, având 3 înfrângeri consecutive versus FURIA, Cloud9 și Evil Geniuses.

Cel mai probabil, în cazul în care echipa nu va reuși să câștige măcar un meci, va urma o noua schimbare de lineup.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 înfrângeri versus echipele menționate anterior și 2 victorii versus Entropiq și Iron Branch.

Cea mai bună hartă a celor de la Eternal Fire în ultimele 3 luni de zile jucate este Ancient, unde au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 29 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Team Liquid v Eternal Fire

Cele două echipe, Team Liquid și Eternal Fire, nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, meciul din această dupamiază fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Team Liquid v Eternal Fire

Având în vedere forma de moment a celor de la Eternal Fire, este foarte probabil ca Team Liquid să se impună rapid, fără a pierde o hartă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Team Liquid să câștige meciul cu scorul de 2-0, iar acest pariu are o cotă de 1.80.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Team Liquid vs Eternal Fire cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Team Liquid vs Eternal Fire Pont: Harta 1 - Total Kills - YEKINDAR peste 19.5

Team Liquid este fără dar și poate echipa favorită în duelul din această seară, având o formă de moment de excepție și jucători mult mai valoroși din punct de vedere individual. Totuși, turcii de la Eternal Fire le pot pune mici probleme, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe total kills și anume: Harta 1 – Total Kills – YEKINDAR peste 19.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.95. Am ales acest pariu deoarece YEKINDAR este cel mai bun fragger al echipei, cu o medie de 21 kills per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - YEKINDAR peste 19.5

Miza: 7/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

4

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

1

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici