Share

Team Liquid vs 100 Thieves - Ponturi Pariuri ESL Pro League - Season 11 - Calificări 28.03.2020

CS:GO

Cota: 1.75

Adaugat de: Lavinia Sandu

28 Mar 2020 11:41 273 0
Logo Team Liquid
Logo 100 Thieves
Team Liquid
100 Thieves
VS
23:00 28 Martie 2020
ESL Pro League

Analiză și informații pentru Team Liquid v 100 Thieves

Team Liquid și Thieves închid seara în ESL Pro League. Cele două echipe se întâlnesc de la orele 23:00 într-un meci în care Liquid pornește ca favorită, deși este la 3 puncte sub adversara de astăzi. În continuare puteți citi analiza acestui meci și un pariu recomandat.

Team Liquid: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Team Liquid ocupă momentan locul 3 în clasamentul Grupei D, fiind la 3 puncte sub liderul 100 Thieves. A trecut clar de MIBR cu 2:0, însă s-a încurcat în ultimul meci cu Swole Patrol și nu a luat nici măcar o hartă.

Team Liquid a fost ca într-un rollercoaster încă din iulie în ceea ce privește rezultatele, când a câștigat ESL One: Köln 2019 și a obținut premiul pentru un milion de dolari Intel Grand Slam sezonul 2.

Nicolae “nitr0” Cannella și echipa sa au obținut câteva rezultate solide de atunci, inclusiv aur la ESL Pro League Season 10 Americas, medalii de argint la Esports Championship Series Season 8 Finals și BLAST Pro Series: Global Final 2019 și o clasare top 4 la ESL One: New York.

Printre jucătorii care s-au remarcat în ultimul timp, amintim de NAF, care a jucat bine chiar și în înfrângerea umilitoare din partia trecută cu Swole Patrol, reușind 24 kills pe prima harta.

Cu toate acestea, de la începutul anului, Team Liquid nu a reușit să se ridice la nivelul rezultatelor obținute. A terminat pe locurile 4-6 la BLAST Premier: Spring 2020 , după ce a pierdut contra lui FaZe în finala Grupei A, iar la începutul acestei luni, TL a dezamăgit prin clasarea pe pozițiile 5-6 la IEM Katowice.

Rezultatele slabe din ultima vreme au produs o coborâre de pe prima poziție și până pe locul 6 în ranking-ul mondial. Totuși, Team Liquid este una dintre cele mai bune echipe de CS:GO la nivel mondial.

100 Thieves: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

100 Thieves ocupă poziția 9 în ranking-ul mondial și vine cu gânduri mari în acest nou sezon ESL.

Echipa a avut un parcurs bun la Katawice, eliminând formații precum Evil Geniuses și mouseports. A pierdut sfertul de finală cu Fnatic, scor 2:0.

Australienii au început cu dreptul noul sezon de ESL reușind să câștige ambele runde cu scorul de 2:1. Formația seamănă cu un motor Diesel care se încălzește mai greu, având în vedere că de fiecare dată au pierdut prima hartă.

Thieves ocupă primul loc în grupă cu 6 puncte acumulate și are șanse mari de calificare chiar dacă pierde cu Team Liquid.

Cote pentru Team Liquid v 100 Thieves

Betano oferă o cotă de 1.75 pentru un pariu de peste 17.5 kill-uri reușite de NAF. Victoria lui Team Liquid este cotată cu 1.45. 

Team Liquid vs 100 Thieves Pont: NAF peste 17.5 killuri pe prima hartă

NAF este unul dintre oamenii cheie pentru Team Liquid și are avantajul de a fi un jucător complet care joacă excelent atât din poziția de Rifler, cât și din cea de sniper. Acesta a reușit 24 de kill-uri pe prima hartă în meciul pierdut cu Swole Patrol și va trebui să înceapă în forță partida cu 100 Thieves pentru a recupera puncte importante.

Pont pariuri: NAF peste 17.5 killuri pe prima hartă

Miza: 9/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Lavinia Sandu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Lavinia Sandu

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici