1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Sashi vs Guild Eagles

Sashi vs Guild Eagles - Ponturi Pariuri CS2 YaLLa Compass Spring 2024 16.04.2024

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2024-04-15 16:54:00

CS2 YaLLa Compass Spring 2024

16 Aprilie 2024, 16:00

sashi esports

sashi esports

versus
Guild Eagles

Guild Eagles

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru sashi esports v Guild Eagles

YaLLa Compass Spring 2024 este un turneu ce se desfășoară exclusiv online. Evenimentul a început pe data de 1 aprilie și se va termina pe data de 1 mai. Sunt prezente 20 de echipe, majoritatea de tier 2, iar acestea se luptă pentru un premiu total de 25.000$ și un loc la YaLLa Compass 2024. În primă fază, echipele fac toate parte dintr-o grupă Swiss, urmând ca mai apoi primele 8 clasate să se califice în playoff. Pe data de 16 aprilie, de la ora 16:00, avem meciul dintre Sashi și Guild Eagles, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

sashi esports: Forma echipei, știri și statistici

Deși Sashi are aceleași rezultate ca și Guild Eagles, 1 victorie și 1 înfrângere, echipa se află în acest moment pe loc ce asigură calificarea în playoff. Victoria a fost împotriva celor de la Endpoint (Endpoint nu s-a prezentat), iar înfrângerea a fost versus Nexus (scor 1-2).

Din păcate, nu avem în acest moment o statistică despre ultimele 5 meciuri ale echipei sau despre harta favorită, deoarece acest lineup a fost adus acum 2 zile.

În acest moment, echipa se află pe locul 143 în clasamentul mondial.

Echipa are în componență următorii jucători: kwezz, Lucky, Cabbi, IceBerg, MistR.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Guild Eagles: Forma echipei, știri și statistici

Guild Eagles se află în acest moment pe o poziție ce nu asigură calificarea în playoff, având 1 victorie și 1 înfrângere. Victoria a fost împotriva celor de la Metizsport cu scorul de 2-0, iar înfrângerea a venit versus 500 (scor 0-2).

În ultimele 5 meciuri disputate, Guild Eagles are 2 victorii versus AMKAL, Metizsport și 3 înfrângeri versus AMKAL, Insilio și 500.

Cea mai bună hartă a celor din Guild Eagles în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, pe care au un procentaj de câștig de 61.5%.

În acest moment, Guild Eagles se clasează pe locul 37 în clasamentul mondial.

Echipa este formată în acest moment din: rigoN, SENER1, juanflatroo, sinnopsyy și gxx-.

Statistica meciurilor directe sashi esports v Guild Eagles

Cele două echipe, Sashi și Guild Eagles, nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, meciul de pe data de 16 aprilie fiind primul dintre cele două.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru sashi esports v Guild Eagles

Având în vedere faptul că echipa Sashi s-a format acum 2 zile, este foarte probabil ca cei de la Guild Eagles să se impună fără prea mari probleme. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, pentru acest meci vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Guild Eagles să câștige meciul cu scorul de 2-0, pariu ce are o cotă de 3.10.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

sashi esports vs Guild Eagles Pont: Guild Eagles să câștige meciul

Pentru meciul de pe data de 16 aprilie am ales un pariu simplu, bazat pe victorie și anume: Guild Eagles să câștige meciul, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.80. Am ales acest pariu deoarece Guild Eagles are un lineup ce a făcut performanță atât pe CS:GO cât și pe CS2 și joacă versus un lineup care nu are mai deloc experiență împreună.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici