OG Academy vs ENCE Academy - Ponturi Pariuri WePlay Academy League Season 5 31.07.2022

CS:GO

Cota: 7.00

Adaugat de: Delcea Eduard

31 Iul 2022 11:18 193 0
Logo OG OG
Logo ENCE ENCE
VS
22:00 31 Iulie 2022
WePlay Academy League Season 5

Analiză și informații pentru OG v ENCE

WePlay Academy League Season 5 este un turneu online, european, pentru academiile unora dintre cele mai importante echipe ale lumii. Turneul se desfășoară de pe data de 25 iulie și va dura până pe data de 14 august. Cele 14 echipe prezente sunt împărțite în 2 grupe a câte 7 echipe, de unde locul 1 se va califica direct în fazele superioare, iar locurile 2, 3 și 4 vor merge într-un single elimination bracket, iar cele mai bune 2 echipe de aici vor merge și ele în play-off. Astăzi, de la ora 22:00, avem meciul dintre OG Academy și ENCE Academy, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

Pariază la Winner pe CS:GO cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

OG: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Cei de la OG Academy au început acest turneu cu o înfrângere împotriva celor de la Young Ninjas, ca mai apoi să câștige 2 meciuri la rând versus ENCE Academy cu scorul de 16-13 și versus Young Ninjas cu scorul de 16-10.

Echipa se clasează în acest moment pe locul 3 în cadrul grupei B, cu 4 victorii (2 versus defuncta Young Gods), acumulând în total 12 puncte.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus k1ck, OG Academy, Young Ninjas și 2 înfrângeri versus Young Ninjas și KJlACCHblE.

Cea mai bună hartă a celor din OG Academy în ultimele3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se clasează pe locul 89 în clasamentul mondial.

ENCE: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Băieții de la ENCE Academy au jucat până în acest moment 5 meciuri în cadrul grupei B, având un total de 12 puncte după 2 victorii versus Young Ninjas, Apeks Rebels și Young Gods (defunctă, 2 meciuri cu victorie asigurate) și 3 înfrângeri versus Young Ninjas, BIG Academy și OG Academy.

Echipa a fost formată acum 17 zile, fiind formată exclusiv din jucători finlandezi ce nu au fost niciodată prezenți pe scena profesionistă de CS:GO. 
Jucătorii echipei sunt: S1rva, HENU, juissi, myltsi și podi. 

Cea mai bună hartă a celor din ENCE Academy în aceste meciuri jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 50%.

În acest moment, echipa nu este clasată pe vre-un loc în clasamentul mondial alcătuit de HLTV.org.

Statistica meciurilor directe OG v ENCE

Cele două echipe, OG Academy și ENCE Academy, s-au întâlnit ultima oară tot în cadrul acestui turneu, atunci când OG Academy s-a impus cu scorul de 16-13.

Cote pentru OG v ENCE

Având în vedere faptul că cele două echipe sunt destul de apropiate ca și valoare, este foarte probabil ca meciul să aibe multe runde jucate, iar din această cauză, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Betano pariuri: Total Runde – Peste 27.5, pariu ce are o cotă de 2.30.

Pariază la Netbet pe CS:GO cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

OG vs ENCE Pont: Harta 1 - Prelungiri - DA

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte și au nevoie de o victorie pentru a fi sigure de calificarea mai departe în cadrul acestui turneu. Meciul anterior dintre cele două a fost extrem de echilibrat, iar din această cauză, ne așteptăm ca și meciul din această seară să fie la fel de echilibrat. Astfel, pentru acest meci, am ales un pariu mai îndrăzneț și anume: Prelungiri – Harta 1 – DA, unde la Betano pariuri găsim cota de 7.

Pont pariuri: Harta 1 - Prelungiri - DA

Miza: 5/10

Cota: 7.00

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

20

Castigate:

9

Pierdute:

10

Anulate:

1

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici