OG vs Astralis - Ponturi Pariuri CS:GO BLAST Premier Spring Groups 2022 29.01.2022

CS:GO

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

29 Ian 2022 10:03 329 0
Logo OG OG
Logo Astralis Astralis
VS
17:00 29 Ianuarie 2022
CS:GO BLAST Premier Spring

Analiză și informații pentru OG v Astralis

BLAST Premier Spring Groups 2022 a început pe data de 28 ianuarie 2022 și se va termina pe data de 6 februarie 2022. La acest turneu participă 12 echipe de pe continentul european, care se vor lupta inițial în grupe double-bracket, ca mai apoi, în play-off, să treacă la single-elimination bracket. Premiul total este de 177.500$, cele mai importante premii fiind: locul 1-3 - 27.500$ și loc la Spring Final, locul 4-6 - 17.500$ și loc la Spring Final. Astăzi, de la ora 17:00, avem meciul dintre Astralis și OG, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

OG: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

În această pauză de iarnă, cei de la OG au mutat pe piața transferurilor și l-au cedat pe ingame leader-ul Aleksib la G2, dar în schimb l-au adus pe ingame leader-ul celor de la G2, nexa. Mutarea este posibil să fie de bun augur, deoarece nexa este un fragger mai bun decăt Aleksib. În ultimele 5 meciuri disputate, OG are 2 victorii versus TyLoo, Complexity și 3 înfrângeri versus NiP, Liquid și Heroic. Cea mai bună hartă a celor din OG în ultimele 3 luni de zile jucate este Ancient, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 16 în clasamentul mondial.

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Danezii de la Astralis nu au reușit mare lucru de când au schimbat componența echipei, reușind doar rezultate modeste sau slabe raportate la vechea echipă. Aceștia au reușit doar un loc 5-6 la BLAST Premier World Final 2021 și locul 5-6 la Funspark ULTI 2021 Finals. În ultimele 5 meciuri disputate, Astralis are 2 victroii versus fnatic, NiP și 3 înfrângeri versus Entropiq, k23 și Liquid. Cea mai bună hartă a celor de la Astralis în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 8 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe OG v Astralis

Cele două echipe, OG și Astralis, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct în acest format de lineup, meciul din această dupamiază fiind primul dintre cele două.

Cote pentru OG v Astralis

Deși Astralis are teoretic echipa mai bună, având în vedere ce jucători au în componență, echipa nu a mers conform așteptărilor și nu a reușit nimic notabil în cele 2 luni de zile de la formare. OG au fost mereu un adversar puternic pentru orice echipă, iar din această cauză, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde în meci peste 28.5, pariu ce are o cotă de 2.75.

OG vs Astralis Pont: Total Kills - mantuu (OG) peste 18.5

Ambele echipe au o formă de moment destul de proastă și ambele au suferit schimbări de lineup recent, iar din această cauză, ne așteptăm la un meci echilibrat, cu multe runde jucate. Astfel, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe total kills în meci și anume: Total Kills – mantuu (OG) peste 18.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90. Am ales acest pariu deoarece mantuu este cel mai bun fragger al echipei, cu o medie de 0.7 kills per rundă jucată.

Pont pariuri: Total Kills - mantuu (OG) peste 18.5

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici