Share

Nordavind vs HONORIS - Ponturi Pariuri CS:GO Eden Malta Vibes cup 5

CS:GO

Cota: 2.00

Adaugat de: Delcea Eduard

30 Iul 2020 09:31 156 0
Logo Nordavind
Logo honoris
Nordavind
honoris
VS
19:00 30 Iulie 2020
eSports

Analiză și informații pentru Nordavind v honoris

Eden Arena Malta Vibes Cup 5 este un turneu online, pentru echipe de tier 2-3, ce se desfășoară de pe data de 30 iulie 2020 până pe data de 3 august. Cele 16 echipe sunt împărțite în 4 grupe a câte 4 echipe, care se vor lupta pentru un premiu total de 40.000$ împărțit astfel: Locul 1 - 25.000$, Locul 2 - 10.000$, Locul 3-4 - 2500$. Astăzi, de la ora 19:00, avem meciul dintre Nordavind și Honoris, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu. 

Nordavind: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Nordavind fac parte din grupa A a turneului Eden Arena Malta Vibes Cup 5, unde se mai regăsesc echipele CR4ZY, SG.PRO și Honoris. Echipa este una internațională, formată din 2 jucători danezi, 1 estonian și 2 norvegieni. În ultimele 5 meciuri disputate, Nordavind au 4 victorii versus AGO, sAw, Gambit Youngsters, HellRaisers și 1 înfrângere versus forZe. În acest moment, echipa se află pe locul 40 în clasamentul mondial. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Dust2, unde aceștia au un procentaj de câștig de 66.7%.

honoris: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

La fel ca și adversarii lor de astăzi, cei de la HONORIS fac parte din grupa A a turneului. Honoris este o echipă formată doar din polonezi, dar aici îi găsim pe unii dintre cei mai consacrați jucători de counter-strike din istorie și anume: NEO și TAZ, doar că, aceștia nu mai sunt deloc la nivelul de acum 2-3 ani. În ultimele 5 meciuri disputate, HONORIS au 2 victorii versus Singularity, Excellency și 3 înfrângeri versus AVEZ, Berzerk și CR4ZY. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 42.9%. Echipa se află pe locul 73 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Nordavind v honoris

Cele două echipe, Nordavind și HONORIS  nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Nordavind v honoris

În meciul din această seară, Nordavind este echipa favorită să câștige, atât din cauza faptului că au în componență jucători super talentați, cât și din cauza faptului că aceștia sunt o echipă omogenă, cei de la HONORIS formând echipa recent. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu: Harta 1 – primul la 5 runde – Nordavind, unde Unibet oferă o cotă de 1.45.

Nordavind vs honoris Pont: Harta 1 - Handicap Rundă - Nordavind -4.5

Meciul din această seară ne aduce față în față 2 echipe total diferite; dacă cei de la Nordavind doresc să evolueze ca și echipă, cei la HONORIS nu au gânduri prea mari, ei formând echipa doar pentru a participa la diferite turnee online. Astfel, pentru acest meci, am ales următorul pariu: harta 1 – handicap rundă – Nordavind -4.5, unde Unibet ne oferă o cotă de 2.

Pont pariuri: Harta 1 - Handicap Rundă - Nordavind -4.5

Miza: 5/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

20

Castigate:

10

Pierdute:

10

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici