Share

NiP vs GODSENT - Ponturi Pariuri CS:GO cs_summit 6 Europe 30.06.2020

CS:GO

Cota: 1.95

Adaugat de: Delcea Eduard

30 Iun 2020 11:30 186 0
Logo NiP
Logo Godsent
NiP
Godsent
VS
19:00 30 Iunie 2020
eSports

Analiză și informații pentru NiP v Godsent

Începând cu orele 19:00 avem meciul de CS:GO dintre Ninjas in Pijamas și Godsent de la turneul cs_summit 6 Europe și vă propunem un pariu de la această partidă.

NiP: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Ninjas in Pijamas sunt într-o formă de moment foarte bună, aceștia ocupând locul 3 în cadrul turneului BLAST Premier Spring 2020 Europe Showdown, în spatele celor de la ENCE și Vitality. În grupa C a turneului cs_summit 6, aceștia au terminat pe primul loc, cu maximul de puncte (6), din 2 meciuri și 0 înfrângeri. În ultimele 3 meciuri jucate, Ninjas in Pijamas au 3 victorii versus Heroic, x6tence, OG și 2 înfrângeri versus fnatic și Vitality. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 70.

Godsent: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

GODSENT au făcut parte din grupa A a turneului cs_summit 6, alături de fnatic, G2 și mousesports. Aceștia au terminat pe locul 1, cu 2 victorii și 0 infrângeri, acumulând 6 puncte. În runda 1 din upper-bracket, au pierdut împotriva celor de la BIG cu scorul de 2-0, fiind trimiși în lower-bracket. În ultimele 5 meciuri disputate, băieții de la GODSENT au 2 victorii versus G2, mousesports și 3 înfrângeri versus Virtus.Pro, forZe și BIG. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni disputate este Overpass, unde aceștia au un procentaj de câștig de 77.8%. În acest moment, echipa se află pe locul 26 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe NiP v Godsent

Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest format o singură dată, atunci când  Ninjas in Pijamas s-au impus cu scorul de 2-0. 

Cote pentru NiP v Godsent

Fiind un meci eliminatoriu, ne așteptăm la un meci tactic, echilibrat, în care cele două echipe vor juca cât mai prudent. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu: Harta 1 - Total runde - peste 26.5, unde Unibet oferă o cotă de 1.80.

NiP vs Godsent Pont: Plopski peste 19.5 kills pe prima hartă

Ninjas in Pijamas este echipa mai bună din această confruntare, ei având jucători mai buni și mai experimentați care pot face diferența într-un meci de acest fel. Pentru acest meci am ales un pariu pe kills și anume: Total Kills - Harta 1 - Plopski peste 19,5 unde Unibet oferă o cotă de 1.95. Am ales acest pariu deoarece Plopski este cel mai constant jucător al celor din NiP, în ultimele 4 meciuri din 5 disputate reușind de fiecare dată peste 40 kills.

Pont pariuri: Plopski peste 19.5 kills pe prima hartă

Miza: 10/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

20

Castigate:

7

Pierdute:

13

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici