1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Young Ninjas vs Fnatic Rising - Ponturi Pariuri WePlay Academy Season 1 30.07.2021

Young Ninjas vs Fnatic Rising - Ponturi Pariuri WePlay Academy Season 1 30.07.2021

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2021-07-30 12:12:00

eSports

30 Iulie 2021, 20:00

NiP

NiP

versus
Fnatic

Fnatic

8.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru NiP v Fnatic

WePlay Academy League Season 1 este un turneu online, pentru 8 echipe de juniori ale unora dintre cele mai bune echipe ale lumii. Echipele participante la acest turneu sunt: NaVi, Young Ninjas, mouz NXT, BIG, Astralis, VP.Prodigy, fnatic și FURIA. Cele 8 echipe se vor duela între ele într-o grupă de 8 echipe, unde primele 4 clasate vor primi loc la turneul final (ce se va desfășura pe LAN). Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre Fnatic Rising și Young Ninjas, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm noi să fie verde.

NiP: Forma echipei, știri și statistici

Echipa Young Ninjas este formată din 4 jucători ce nu au mai făcut parte din vreo echipă până în acest moment (Sapec, phzy, nilo, Ro1f) și ztr, fost jucător al celor din NiP (echipa mare). În cadrul acestui turneu, echipa ocupă locul 2 în cadrul grupei, cu 7 victorii și 4 înfrângeri, acumulând în total 21 de puncte. În ultimele 5 meciuri disputate, Young Ninjas au 4 victorii versus mouz NXT, Astralis Talent, NAVI Junior, BIG Academy și 1 înfrângere versus VP.Prodigy. Cea mai bună hartă a echipei este Overpass, unde are un procentaj de câștig de 72.7%. În acest moment, Young Ninjas se află pe locul  54 în clasamentul mondial.

Fnatic: Forma echipei, știri și statistici

Fnatic Rising și-a anunțat componența echipei cu 5 ore înainte de debutul în cadrul acestui turneu, formând o echipă internațională, din tineri cu potential. În această echipă îl regăsim și pe românul regali, care joacă alături de prosus (Germania), kst (Portugalia), Peppzor și Kevve (Suedia). Echipa a mers destul de bine în cadrul acestui turneu, având 6 victorii și 5 înfrângeri, ocupând poziția 5 în clasament. În ultimele 5 meciuri disputate, Fnatic Rising are 2 victorii versus FURIA Academy, Astralis Talent și 3 înfrângeri versus BIG Academy, VP.Prodigy și mouz NXT. Cea mai bună hartă a echipei este inferno, unde are un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 89 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe NiP v Fnatic

Cele două echipe, Young Ninjas și Fnatic Rising s-au mai întâlnit o dată în cadrul acestui turneu, fnatic Rising reușind să se impună cu scorul de 16-12.

Cote pentru NiP v Fnatic

Având în vedere faptul că meciul din această seară se dispută între două echipe apropiate ca și valoare, este foarte probabil ca meciul să aibă multe runde jucate. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde în meci peste 26.5, pariu ce are o cotă de 1.85.

NiP vs Fnatic Pont: Meciul să între în prelungiri

Meciul din această seară este unul destul de echilibrat, ambele echipe având nevoie de victorie. Young Ninjas au nevoie pentru a-și consolida poziția, iar Fnatic Rising au nevoie de victorie pentru a trece pe un loc ce le asigură locul în finală. Astfel, pentru acest meci, am ales un pariu mai îndrăzneț și anume: Meciul să ajungă în prelungiri - DA, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 8.50.

Miza: 5/10
Cota: 8.50
Status: Castigat

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici