Share

NiP - ENCE, Ponturi Pariuri ESL Pro League CS GO, 25.03.2020. Duel nordic

CS:GO

Cota: 1.46

Adaugat de: Marian Cioată

24 Mar 2020 02:13 367 0
Logo Ninja In Pyjamas
Logo ENCE
Ninja In Pyjamas
ENCE
VS
23:20 24 Martie 2020
ESL PRO LEAGUE - SEASON 11

Analiză și informații pentru Ninja In Pyjamas v ENCE

Marți, 24 martie, de la orele 23.20, este programat duelul din Grupa A a ESL Pro League, sezonul 11, dintre echipa suedeză Ninjas in Pyjamas (NiP) și cea finlandeză ENCE. Se întâlnesc prima și ultima clasată din această grupă, iar pronosticul recomandat merge în direcția echipei favorite la calificarea în runda a doua. 

Ninja In Pyjamas: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Bjorn Pers (alias Threat) este coach-ul echipei suedeze, care este formată din 4 jucători scandinavi - Fredrik Sterner (alias REZ), Jonas Olofsson (alias Lekr0), Tim Jonasson (alias nawwk) și Simon Eliasson (alias twist), plus ibericul Nicolas Gonzalez Zamora (alias Plopski).

Bilanțul lor în această grupă este de 3 victorii și 1 înfrângere, toate după număr minim de hărți. Au început cu 3 succese clare, dar au pierdut ultimul duel 0-2 versus Team Vitality, pe 22 martie.

Rez și Plopski au 1.03 raport de kills/ deaths, iar Twist și Lekro sunt subunitari la acest capitol. Spaniolul este de asemenea cel mai prolific la headshot-uri, cu un procentaj de 49%.

ENCE: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Băieții antrenați de Slaava Rasanen (alias Twista) au 5 înfrângeri consecutive, ultimele 3 cu scorul de 1-2. Au fost semne de îmbunătățire a randamentului pentru cei 5 finlandezi dar în momentele importante au cedat și au ajuns la acest ultim meci din grupă să nu mai aibe nicio șansă la calificarea mai departe.

Componența este următoarea - Jani Jussila (alias Aerial), Saami Lassanen (alias xseveN), Jere Salo (alias sergej), Aleksi Alli (alias allu) și Miikka Kemppi (alias suNny). 

Dintre acești jucători, doar Allu, Sergej și Sunny au raport supraunitar kills/ deaths, iar Sunny și Sergej au procente egale de 52% headshots. Aerial și Xseven pot fi considerați verigile slabe ale echipe ENCE.

Statistica meciurilor directe Ninja In Pyjamas v ENCE

ENCE conduce cu 3-2 la confruntările directe, cu specificația că ultimele 2 dintre victoriile lor au fost obținute în condiții de partide desfășurate pe o singură hartă.

Cote pentru Ninja In Pyjamas v ENCE

Puteți încerca și varianta unui Peste 2.5 hărți jucate, ținând cont de faptul că de obicei finlandezii își câștigă planșa aleasă.

Pont Ninja In Pyjamas vs ENCE Pont: Victorie NiP

Mizez pe victoria și calificarea mai departe a favoriților de la Ninjas in Pyjamas, în această ultimă etapă din Grupa A. ENCE are înfrângeri pe linie, chiar dacă 3 dintre ele au fost meciuri cedate în harta decisivă. Forma și motivația finlandezilor nu le dă motive de optimism, în timp ce NiP domină clasamentul în 3 cu Team Vitality și Astralis, care au de asemenea 9 puncte după 4 etape și vor fi concentrați pentru a obține calificarea directă în runda a doua.

Pont pariuri: Victorie NiP

Miza: 4/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Ninja In Pyjamas vs ENCE Pont: Pont Lekr0-Peste 16.5 kill-uri pe prima hartă

Lekr0 este într-o formă excelentă și a reușit un meci bun chiar și în înfrangerea din runda trecută cu Team Vitality. Deși duelul a fost pierdut clar cu 2:0, suedezul a reușit 29 de kill-uri pe prima hartă. Mă aștept să își păstreze forma bună având în vedere că lupta pentru calificare este foarte strânsă. Betano oferă o cotă de 1.75 la peste 16.5 kill-uri pe prima hartă din acest meci.

Pont pariuri: Pont Lekr0-Peste 16.5 kill-uri pe prima hartă

Miza: 9/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Lavinia Sandu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici