NaVi vs NiP - Ponturi Pariuri CS:GO BLAST Premier Fall Final 2022 25.11.2022

CS:GO

Cota: 1.85

Adaugat de: Delcea Eduard

25 Noi 2022 12:36 119 0
Logo NaVi NaVi
Logo NiP NiP
VS
20:00 25 Noiembrie 2022
CS:GO BLAST Premier Fall Final 2022

Analiză și informații pentru NaVi v NiP

BLAST Premier Fall Final este penultimul turneu mare al anului 2022, ce oferă echipei câștigătoare un loc la turneul finaL BLAST Premier World Final 2022, ce va avea loc în decembrie. La acest turneu, ce se ține în capitala Danemarcei, Copenhaga, participă 8 echipe, ce se luptă între ele în 2 grupe upper-lower/bracket, pentru un premiu total de 425.000$ și un loc la BLAST Premier World Final. Pe lângă locul la turneul final, echipa de pe locul 1 va obține și 200.000$, locul 2 85.000$, locul 3-4 40.000$, locurile 5-6 20.000$, iar locurile 7-8 câte 10.000$. Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre Ninjas in Pyjamas și Natus Vincere, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

NaVi: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Cei de la Natus Vincere au dezamăgit la ultimul turneu la care au participat, IEM Rio Major, ocupând doar locul 5-8, după ce au pierdut în Champions Stage versus FURIA cu scorul de 2-1.

În cadrul acestui turneu, Natus Vincere a câștigat meciul de debut versus brazilienii de la Fluxo cu scorul de 2-0, ca mai apoi să piardă în finala upper-bracket versus Team Liquid cu scorul de 2-1.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus BIG, Bad News Eagles, Fluxo și 2 înfrângeri versus FURIA și Team Liquid.

Cea mai bună hartă a celor din Natus Vincere în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa Natus Vincere a căzut pe locul 3 în clasamentul mondial, în spatele celor de la Heroic și Outsiders.

NiP: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Ninjas in Pyjamas s-au despărțit de dev1ce care s-a întors la Astralis, iar în locul acestuia a fost adus Aleksib.

La ultimul turneu jucat, IEM Rio Major, echipa a mers extrem de prost, ocupând poziția 15-16.

În cadrul acestui turneu, Ninjas in Pyjamas a pierdut meciul de debut versus Heroic cu scorul de 2-1, ca mai apoi să câștige în lower-bracket versus OG cu scorul de 2-0.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 1 singură victorie versus OG și 4 înfrângeri versus Heroic, Sprout, Outsiders și fnatic.

Cea mai bună hartă a celor din NiP în ultimele 3 luni de zile jucate este Inferno, unde au un procentaj de câștig de 75%.

În acest moment, echipa se află pe locul 15 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe NaVi v NiP

Cele două echipe, Natus Vincere și Ninjas in Pyjamas, s-au întâlnit ultima oară pe data de 5 septembrie, atunci când Ninjas in Pyjamas s-a impus cu scorul de 2-1.

Cote pentru NaVi v NiP

Având în vedere rezultatele celor două echipe până în acest moment în cadrul acestui turneu, este foarte probabil ca fiecare dintre ele să câștige cel puțin o hartă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest turneu, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.20.

NaVi vs NiP Pont: Harta 1 - Total Kills - s1mple peste 21.5

Ambele echipe au nevoie de o victorie în această seară pentru a merge mai departe în cadrul acestui turneu, meciul având loc în single bracket. Cele două echipe au o formă de moment destul de proastă, nereușind nimic notabil în ultimele 2 luni de zile. Ne așteptăm la un meci echilibrat între cele două, cu multe runde jucate, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe total kills și anume: Harta 1 - Total Kills - s1mple peste 21.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.85. Am ales acest pariu deoarece s1mple este cel mai bun fragger al echipei, cu o medie de 23 kills per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - s1mple peste 21.5

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

4

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

1

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici