Natus Vincere vs MIBR - Ponturi Pariuri CS:GO BLAST Premier Spring Groups 2022 29.01.2022

CS:GO

Cota: 1.52

Adaugat de: Delcea Eduard

29 Ian 2022 03:21 748 0
Logo NaVi NaVi
Logo MIBR MIBR
VS
16:00 29 Ianuarie 2022
CS:GO BLAST Premier Spring

Analiză și informații pentru NaVi v MIBR

BLAST Premier Spring Groups 2022 a început pe data de 28 ianuarie 2022 și se va termina pe data de 6 februarie 2022. La acest turneu participă 12 echipe de pe continentul european, care se vor lupta inițial în grupe double-bracket, ca mai apoi, în play-off, să treacă la single-elimination bracket. Premiul total este de 177.500$, cele mai importante premii fiind: locul 1-3 - 27.500$ și loc la Spring Final, locul 4-6 - 17.500$ și loc la Spring Final. Astăzi, de la ora 16:00, avem meciul dintre Natus Vincere și MIBR, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

NaVi: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Natus Vincere a câștigat tot ce se putea în anul 2021, fiind echipa care a câștigat aproape toate turneele, fiind cu mult peste nivelul adversarilor. Echipa a reușit să câștige și ultimul turneu disputat, BLAST Premier World Final 2021 versus cei de la Gambit cu scorul de 2-1. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are tot atâtea victorii versus Gambit, Vitality, Liquid, G2 și Heroic. Cea mai bună hartă a celor din Natus Vincere în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 100%. Echipa se află în acest moment pe locul 1 în clasamentul Mondial.

MIBR: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

MIBR nu este nici pe departe echipa de altădată, fiind doar o umbră a vechiului lineup. Echipa a reușit până acum doar rezultate pe plan local, un loc 2 în cadrul turneului CBCS Finals 2021. În ultimele 5 meciuri disputate, MIBR are 3 victorii versus SWS, Liberty, X13 și 2 înfrângeri versus Sharks (de 2 ori). Cea mai bună hartă a celor din MIBR în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 56 în clasamentul Mondial, mult sub adversarii lor de astăzi.

Statistica meciurilor directe NaVi v MIBR

Cele două echipe, Natus Vincere și MIBR, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct în acest format de lineup, meciul din această dupamiază fiind primul dintre cele două.

Cote pentru NaVi v MIBR

Având în vedere faptul că Natus Vincere este favorită clară la câștigarea acestui meci, având o formă de moment mult peste cea a adversarilor și având în componeță jucători mult mai valoroși din punct de vedere individual, pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde în meci sub 24.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

NaVi vs MIBR Pont: Handicap rundă - NaVi -5.5

Natus Vincere este fără dar și poate echipa favorită din acest duel, având în componență jucători mult mai valoroși din punct de vedere individual și având o formă de moment extrem de bună, mult peste cea a adversarilor. Astfel, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe victorie la handicap și anume: Handicap rundă – Natus Vincere -5.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.52.

Pont pariuri: Handicap rundă - NaVi -5.5

Miza: 6/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

25

Castigate:

10

Pierdute:

15

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici