1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. NAVI Junior vs Spirit Academy

NAVI Junior vs Spirit Academy - Ponturi Pariuri CS:GO WePlay Academy League Season 5 27.07.2022

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2022-07-27 10:27:00

CS:GO WePlay Academy League Season 5

27 Iulie 2022, 20:45

NaVi Jr.

NaVi Jr.

versus
spirit

spirit

2.00

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru NaVi Jr. v spirit

WePlay Academy League Season 5 este un turneu online, european, pentru academiile unora dintre cele mai importante echipe ale lumii. Turneul se desfășoară de pe data de 25 iulie și va dura până pe data de 14 august. Cele 14 echipe prezente sunt împărțite în 2 grupe a câte 7 echipe, de unde locul 1 se va califica direct în fazele superioare, iar locurile 2, 3 și 4 vor merge într-un single elimination bracket, iar cele mai bune 2 echipe de aici vor merge și ele în play-off. Astăzi, de la ora 20:45, avem meciul dintre NAVI Junior și Spirit Academy, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

Pariază la Winner pe CS:GO cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

NaVi Jr.: Forma echipei, știri și statistici

NAVI Junior nu mai are o echipă de temut în cadrul academiilor, plecarea lui m0NESY la G2 afectând valoarea echipei.
Totuși, în meciul de debut de ieri din cadrul acestui turneu, NAVI Junior a trecut de Astralis Talent cu scorul de 22-20, ca mai apoi să treacă și de Prospects cu scorul de 16-13.
În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Spirit Academy, Astralis Talent, Prospects și 2 înfrângeri versus Onyx și OG Academy. 
Cea mai bună hartă a celor din NAVI Junior în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 60%.
În acest moment, echipa se află pe locul 131 în clasamentul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

spirit: Forma echipei, știri și statistici

Cei de la Spirit Academy au terminat pe locul 12 din 13 turneul WePlay Academy League Season 4, desfășurat acum 1 lună de zile. 
În meciul de debut din cadrul acestui turneu, echipa a câștigat versus Prospects cu scorul de 16-7.
În ultimele 5 meciuri disputate, Spirit Academy are 2 victorii versus echipa menționată anterior și Websterz și 3 înfrângeri versus PALOMA, NAVI Junior și OG Academy.
Cea mai bună hartă a celor din Spirit Academy în ultimele 3 luni de zile jucate este Inferno, unde au un procentaj de câștig de 100%.
În acest moment, echipa se află pe locul 119 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe NaVi Jr. v spirit

Cele două echipe, NAVI Junior și Spirit Academy, s-au întâlnit ultima oară pe data de 9 iunie, atunci când NAVI Junior s-a impus cu scorul de 2-1.

Cote pentru NaVi Jr. v spirit

Având în vedere valoarea apropiată dintre cele două echipe, meciul este posibil să fie unul echilibrat, cu multe runde jucate. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde în meci - Peste 27.5, pariu ce are o cotă de 2.

Pariază la Winner pe CS:GO cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

NaVi Jr. vs spirit Pont: NAVI Junior să câștige meciul

Deși Spirit Academy este favorita caselor de pariuri din această seară, prima șansă o au cei de la NAVI Junior datorită formei de moment mult mai bună și a rezultatelor directe dintre cele două echipe. Astfel, pentru acest meci, am ales un pariu simplu și anume: NAVI Junior să câștige meciul, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.

CS:GO WePlay Academy League Season 5

NAVI Junior să câștige meciul

2.00
NaVi Jr. vs spirit

27 Jul 22, 20:45

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici