Natus Vincere vs Heroic - Ponturi Pariuri CS:GO ESL Pro League Season 16 28.09.2022

CS:GO

Cota: 2.00

Adaugat de: Delcea Eduard

28 Sep 2022 11:05 175 0
Logo NaVi NaVi
Logo Heroic Heroic
VS
20:00 28 Septembrie 2022
CS:GO ESL Pro League Season 16

Analiză și informații pentru NaVi v Heroic

ESL Pro League Season 16 a început pe data de 31 august și va dura până pe data de 2 octombrie 2022. Turneul se desfășoară în Malta, iar premiul total este de 823.000$. Cele 24 de echipe sunt împărțite în 4 grupe a câte 6 echipe, primele 3 din fiecare grupă mergând mai departe. Cel mai important loc, 1, va câștiga 175.000$, dar și un loc la turneul BLAST Premier World Final 2022. Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre Natus Vincere și Heroic, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

NaVi: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Cei de la Natus Vincere au terminat grupa A pe locul 3, în spatele celor de la fnatic și Team Vitality. 

Echipa a acumulat doar 2 victorii (6 puncte), suferind 3 înfrângeri.

În ultimele 5 meciuri disputate, Natus Vincere are 2 victorii versus fnatic, Team Spirit și 3 înfrângeri versus Endpoint, Vitality și Ninjas in Pyjamas.

Cea mai bună hartă a celor din Natus Vincere în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 80%.

În acest moment, echipa se află pe locul 2 în clasamentul mondial.

Heroic: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Danezii de la Heroic au terminat grupa C pe locul 2, cu 4 victorii și 1 înfrângere, acumulând în total 12 puncte, fiind la egalitate cu cei de la MOUZ.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus ENCE, Complexity, HEET, Astralis și 1 înfrângere versus cei de la MOUZ.

Cea mai bună hartă a celor din Heroic în ultimele 3 luni de zile jucate este Ancient, unde au un procentaj de câștig de 75%.

În acest moment, echipa se află pe locul 12 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe NaVi v Heroic

Cele două echipe, Heroic și Natus Vincere, s-au întâlnit ultima oară pe data de 21 mai, atunci când Natus Vincere s-a impus cu scorul de 2-1.

Cote pentru NaVi v Heroic

Având în vedere miza jocului din această seară, este foarte probabil ca fiecare dintre cele două echipe să dea tot ce are mai bun și să joace cu o atenție mai mare, pentru a evita greșelile ce pot duce la pierderea meciului cu o miză extrem de importantă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.10.

Pariază la Netbet pe meciul dintre NaVi vs Heroic cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

NaVi vs Heroic Pont: Harta 1 - Total Kills - cadiaN peste 16.5

Echipa câștigătoare din această seară va juca în sferturile de finală versus cei de la G2. Natus Vincere nu are o formă prea bună, calificându-se cu emoții în această fază. Danezii de la Heroic par să aibe o formă de moment ceva mai bună, iar din această cauză, ne așteptăm la un meci echilibrat, cu multe runde jucate. Astfel, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe total kills și anume: Harta 1 - Total Kills - cadiaN peste 16.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2. Am ales acest pariu deoarece cadiaN, deși ingame leader, are o medie de 18 kills per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - cadiaN peste 16.5

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

4

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

1

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici