Share

Natus Vincere vs FURIA - Ponturi Pariuri IEM Katowice 2021 20.02.2021

CS:GO

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

20 Feb 2021 12:31 171 0
Logo NaVi
Logo Furia
NaVi
Furia
VS
20:00 20 Februarie 2021
eSports

Analiză și informații pentru NaVi v Furia

Primul turneu Major din acest an începe astăzi (18 februarie) și se termină pe data de 28 februarie. La acest concurs sunt prezente 16 echipe de pe teritoriul european, care se vor lupta între ele în sistem Upper/Lower-bracket pentru un premiu total de 972.000$, unde locul 1 obține 400.000$, locul 2 – 180.000$, locul 3-4 – 80.000$. Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre Natus Vincere și FURIA, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

NaVi: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Natus Vincere este cea mai bună echipă din lume în acest moment, ei ocupând poziția 1 în clasamentul alcătuit de HLTV.org, având o serie de 9 meciuri la rând câștigate. În meciul de debut din cadrul acestui turneu, Natus Vincere au trecut de Virtus.pro cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are tot atâtea victorii versus echipe precum Virtus.pro, MIBR, FaZe și Astralis. Cea mai bună hartă a lor în ultimele 3 luni jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 80%. S1mple rămâne jucătorul cel mai bun din echipă, care reușește să facă spectacol de fiecare dată când joacă, trăgând practic echipa după el.

Furia: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Brazilienii de la FURIA nu au mai reușit să intre într-un top 3 la vreun turneu de 2 luni de zile, după ce reușiseră două rezultate bune și pe tărâm european (locul 3-4 la Dreamhack Masters Winter 2020 Europe și locul 1-2 la BLAST Premier Fall 2020 Showdown. Aceștia au suferit o nouă schimbare de line-up, junior înlocuindu-l pe honda. În meciul de debut din cadrul acestui turneu, FURIA au trecut de Ninjas in Pijamas cu scorul de 2-0. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Ninjas in Pijamas, Cloud9 (de 2 ori) și 2 înfrângeri versus mousesports și Virtus.pro. Cea mai bună hartă a lor în ultimele 3 luni jucate este Train, unde au un procentaj de câștig de 100%.

Statistica meciurilor directe NaVi v Furia

Ultima dată când s-au întâlnit cele două echipe, Natus Vincere și FURIA, a fost pe data de 15 decembrie 2020, atunci când Natus Vincere s-a impus cu scorul de 2-0, după un meci destul de strâns: 16-13 și 16-11.

Cote pentru NaVi v Furia

În meciul din această seară avem practic o favorită clară la victorie, Natus Vincere, datorită formei de moment. Chiar și așa, istoria ne-a arătat că duelurile dintre cele două echipe au fost mai mereu echilibrate. Din această cauză, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit la Unibet pariuri sportive: Harta 1 – Să intre în prelungiri – DA, pariu ce are o cotă de 9.

NaVi vs Furia Pont: Harta 1 - yuurih peste 18.5 kills

În meciul din această seară avem o echipă clar favorită, Natus Vincere, care și-a distrus practic toți adversarii în ultima lună de zile. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 – yuurih (FURIA) peste 18.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90. Am ales acest pariu deoarece yuurih a fost cel mai bun jucător al celor din FURIA în anul 2020, aproape în fiecare meci reușind să treacă de peste 17 kills per hartă jucată. Dacă s1mple nu va avea o zi incredibilă, in care să-și distrugă adversarii, este destul de probabil ca meciul să fie unul foarte echilibrat, cu multe runde jucate.

Pont pariuri: Harta 1 - yuurih peste 18.5 kills

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

20

Castigate:

8

Pierdute:

12

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul meu de STEAM: https://steamcommunity.com/id/barichellok La jocul Counter-Strike: Global Offensive am făcut parte și din naționala României, în meciul versus Polonia, meci ce a contat pentru calificarea la turneul World Championship 2015. https://www.hltv.org/stats/matches/31752/romania-vs-poland

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici