VP.Prodigy vs MOUZ NXT - Ponturi Pariuri WePlay Academy League Season 3 12.01.2022

CS:GO

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

12 Ian 2022 11:20 241 0
Logo MOUZ NXT MOUZ NXT
Logo VP.Prodigy VP.Prodigy
VS
21:30 12 Ianuarie 2022
CS:GO WePlay Academy

Analiză și informații pentru MOUZ NXT v VP.Prodigy

WePlay Academy League Season 3 a început pe data de 3 ianuarie și se termină pe data de 16 ianuarie. Cele 10 echipe se vor duela online într-un sistem de 2 grupe, primele 2 mergând mai departe în finala ce se va desfășura offline, celelalte intrând într-un sistem play-in ce va determina celelalte 2 echipe ce vor ajunge în faza offline. Astăzi, de la ora 21:30, avem meciul dintre MOUZ NXT și VP.Prodigy, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

MOUZ NXT: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

MOUZ NXT a schimbat acum 5 zile lineup-ul echipei, deoarece torszi a fost promovat la echipa mare a celor de la MOUZ, în locul lui intrând mhL, fost jucător al polonezilor de la AGO. În cele 6 meciuri disputate în cadrul acestui turneu, MOUZ NXT a câștigat 5 din ele și a pierdut 1 singur, ocupând poziția 1 în cadrul grupei. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus Eternal Fire Academy, FURIA Academy (de 2 ori), Spirit Academy și 1 înfrângere versus Spirit Academy. Cea mai bună hartă a celor din MOUZ NXT în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 87.5%. În acest moment, echipa se află pe locul 33 în clasamentul mondial.

VP.Prodigy: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Cei din VP.Prodigy ocupă în acest moment poziția 4 în cadrul grupei B, în spatele celor de la Eternal Fire Academy, ce se află pe locul 3 dar la egalitate de puncte. Echipa a reușit să câștige 3 meciuri și să acumuleze 3 înfrângeri. În ultimele 5 meciuri disputate, VP.Prodigy are 2 victorii versus Spirit Academy, FURIA Academy și 3 înfrângeri versus Spirit Academy și Eternal fire Academy (de 2 ori). Cea mai bună hartă a celor din VP.Prodigy în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa nu este clasată pe vreun loc în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe MOUZ NXT v VP.Prodigy

Cele două echipe, VP.Prodigy și MOUZ NXT, s-au întâlnit ultima oară într-un meci direct pe data de 1 octombrie 2021, atunci când MOUZ NXT s-a impus cu scorul de 2-0.

Cote pentru MOUZ NXT v VP.Prodigy

Având în vedere faptul că cei din MOUZ NXT s-au impus și în ultimul meci direct destul de lejer și din cauza faptului că au o echipă mult mai bună, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și acest pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde în meci sub 25.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

MOUZ NXT vs VP.Prodigy Pont: Handicap rundă - MOUZ NXT -5.5

MOUZ NXT este fără dar și poate echipa favorită din acest duel, fiind echipa net superioară. Meciul cel mai probabil va fi unul destul de lejer, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe victorie handicap și anume: Handicap rundă - MOUZ NXT -5.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.80.

Pont pariuri: Handicap rundă - MOUZ NXT -5.5

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

14

Castigate:

6

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici