1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. MOUZ NXT vs Prospects

MOUZ NXT vs Prospects - Ponturi Pariuri CS:GO WePlay Academy League Season 5 27.07.2022

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2022-07-27 10:16:00

CS:GO WePlay Academy League Season 5

27 Iulie 2022, 19:30

MOUZ NXT

MOUZ NXT

versus
prospects

prospects

1.72

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru MOUZ NXT v prospects

WePlay Academy League Season 5 este un turneu online, european, pentru academiile unora dintre cele mai importante echipe ale lumii. Turneul se desfășoară de pe data de 25 iulie și va dura până pe data de 14 august. Cele 14 echipe prezente sunt împărțite în 2 grupe a câte 7 echipe, de unde locul 1 se va califica direct în fazele superioare, iar locurile 2, 3 și 4 vor merge într-un single elimination bracket, iar cele mai bune 2 echipe de aici vor merge și ele în play-off. Astăzi, de la ora 19:30, avem meciul dintre MOUZ NXT și Prospects, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

Pariază la Winner pe CS:GO cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

MOUZ NXT: Forma echipei, știri și statistici

Cei de la MOUZ NXT sunt favoriți să câștige această grupă, având cel mai bun line-up.
Echipa a reușit să câștige și editia 4 a acestui turneu, fără prea mari probleme. 
MOUZ NXT a reușit de asemenea să câștige cele 2 meciuri disputate până în acest moment versus Eternal Fire Academy și Astralis Talent.
În ultimele 5 meciuri disputate, MOUZ NXT are 4 victorii versus BIG Academy, FURIA Academy, Eternal Fire Academy, Astralis Talent și 1 înfrângere versus MAD-Lions. 
Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde are un procentaj de câștig de 100%. 
În acest moment, MOUZ NXT se află pe locul 41 în clasamentul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

prospects: Forma echipei, știri și statistici

Prospects este o echipă formată din jucători exclusiv suedezi, dar care nu au un nume pe scena profesionistă sau semi-profesionistă de CS:GO.
În meciul de debut din cadrul acestui turneu, echipa a pierdut versus Spirit Academy cu scorul de 16-7, ca mai apoi să piardă și aseară versus NAVI Junior cu scorul de 16-13.
În ultimele 5 meciuri disputate, Prospects are 1 victorie versus Eternal Fire Academy și 4 înfrângeri versus NAVI Junior, Spirit Academy, FURIA Academy și fnatic Rising.
Cea mai bună hartă a celor din Prospects în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 80%.
În acest moment, echipa se află pe locul 135 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe MOUZ NXT v prospects

Cele două echipe, MOUZ NXT și Prospects, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru MOUZ NXT v prospects

Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe, este foarte probabil ca meciul să curgă într-o singură direcție (MOUZ NXT), fără prea multe runde jucate. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde - Sub 25.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

Pariază la Winner pe CS:GO cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

MOUZ NXT vs prospects Pont: Handicap rundă - MOUZ NXT -5.5

MOUZ NXT are o formă de moment extrem de bună și sunt favoriții caselor de pariuri pentru a câștiga acest turneu. Având în vedere faptul că cei de la Prospects nu au avut prea mari performanțe și rezultate, este destul de posibil ca meciul să fie unul extrem de lejer pentru cei de la MOUZ NXT, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales următorul pariu: Handicap rundă - MOUZ NXT -5.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.72.

CS:GO WePlay Academy League Season 5

Handicap rundă - MOUZ NXT -5.5

1.72
MOUZ NXT vs prospects

27 Jul 22, 19:30

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici