1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. MOUZ NXT vs Astralis Talent

MOUZ NXT vs Astralis Talent - Ponturi Pariuri CS:GO WePlay Academy League Season 5 26.07.2022

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2022-07-26 09:58:00

CS:GO WePlay Academy League Season 5

26 Iulie 2022, 18:15

MOUZ NXT

MOUZ NXT

versus
Astralis Talent

Astralis Talent

2.00

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru MOUZ NXT v Astralis Talent

WePlay Academy League Season 5 este un turneu online, european, pentru academiile unora dintre cele mai importante echipe ale lumii. Turneul se desfășoară de pe data de 25 iulie și va dura până pe data de 14 august. Cele 14 echipe prezente sunt împărțite în 2 grupe a câte 7 echipe, de unde locul 1 se va califica direct în fazele superioare, iar locurile 2, 3 și 4 vor merge într-un single elimination bracket, iar cele mai bune 2 echipe de aici vor merge și ele în play-off. Astăzi, de la ora 18:15, avem meciul dintre MOUZ NXT și Astralis Talent, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

Pariază la Winner pe CS:GO cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

MOUZ NXT: Forma echipei, știri și statistici

Cei de la MOUZ NXT sunt favoriți să câștige acest turneu, având cea mai bună echipă, fiind prezenți 3 jucători ce au jucat și la un nivel mult mai ridicat. (xertioN, Jimpphat și mhL). 
Echipa a reușit să câștige și editia 4 a acestui turneu, fără prea mari probleme. 
În meciul de debut de ieri, echipa a câștigat versus Eternal Fire Academy cu scorul de 16-7.
În ultimele 5 meciuri disputate, MOUZ NXT are 3 victorii versus BIG Academy, FURIA Academy, Eternal Fire Academy și 2 înfrângeri versus fnatic și MAD-Lions. 
Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde are un procentaj de câștig de 100%. 
În acest moment, MOUZ NXT se află pe locul 41 în clasamentul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Astralis Talent: Forma echipei, știri și statistici

Astralis Talent are și ea în componență un jucător ce a reușit să debuteze la echipa principală, Fessor fiind prezent la meciul dintre Astralis și Movistar Riders din cadrul Roobet Cup 2022.
În meciul de debut de ieri, echipa a pierdut versus Natus Vincere Junior cu scorul de 22-20.
În ultimele 5 meciuri disputate, Astralis Talent are 2 victorii versus Natus Vincere Junior, Apek Rebels și 3 înfrângeri versus FURIA Academy, DREAM și Natus Vincere Junior.
Cea mai bună hartă a celor din Astralis Talent în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 87.5%.
În acest moment, echipa se află pe locul 97 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe MOUZ NXT v Astralis Talent

Cele două echipe, Astralis Talent și MOUZ NXT, s-au întâlnit ultima oară pe data de 7 martie, atunci când MOUZ NXT s-a impus cu scorul de 2-0.

Cote pentru MOUZ NXT v Astralis Talent

Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe, este foarte probabil ca meciul să curgă într-o singură direcție (MOUZ NXT), fără prea multe runde jucate. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde - Sub 26.5, pariu ce are o cotă de 1.80.

Pariază la Winner pe CS:GO cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

MOUZ NXT vs Astralis Talent Pont: Handicap rundă - MOUZ NXT -4.5

MOUZ NXT are o formă de moment extrem de bună și sunt favoriții caselor de pariuri pentru a câștiga acest turneu. Având în vedere faptul că cei de la Astralis Talent nu au avut prea mari performanțe și rezultate, este destul de posibil ca meciul să fie unul extrem de lejer pentru cei de la MOUZ NXT, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales următorul pariu: Handicap rundă - MOUZ NXT -4.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.

CS:GO WePlay Academy League Season 5

Handicap rundă - MOUZ NXT -4.5

2.00
MOUZ NXT vs Astralis Talent

26 Jul 22, 18:15

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici