Share

MIBR vs Furia – Ponturi Pariuri CS DreamHack (America de Nord) 20.05.2020. Duelul brazilienilor.

CS:GO

Cota: 2.05

Adaugat de: Lavinia Sandu

20 Mai 2020 10:19 251 0
Logo MIBR
Logo Furia
MIBR
Furia
VS
23:10 20 Mai 2020
DreamHack-America de Nord

Analiză și informații pentru MIBR v Furia

Un duel foarte interesant ne așteaptă în această seară, meciul dintre MIBR și Furia de la orele 23:10. Este a patra întâlnire din acest an, iar FURIA s-a impus de fiecare dată. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma celor două echipe și un pont recomandat.

MIBR: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

MIBR a pierdut la mustață lupta pentru trofeul Rio, după înfrângerea suferită chiar cu adversara de astăzi la scorul de 2:0. Meciul a fost spectaculos, chiar dacă nu a intrat în prelungiri. Din acest motiv consider că MIBR va da tot ce poate pentru a se răzbuna.

În ultimul turneu, MIBR a pierdut 2 din cele 5 runde, cu FURIA și Liquid, de fiecare dată cu 2:0. S-a impus clar cu Yeah!, Bad News Bears și a ajuns la 3 hărți în meciul cu Team Envy.

MIBR a început destul de slab acest an și încearcă să revină cel puțin la forma din urmă cu un an, când ocupă locul 9. Momentan o găsim pe poziția cu numărul 15.

Hărțile preferate de joc sunt Overpass și Mirage, cu rată de câștig de 66.7%, respectiv 62.5%.

Line-ul echipei este format după cum știm din brazilienii FalleN, kNgV, fer și TACO. O noutate este faptul că argentinianul meyern a fost înlocuit de brazilianul trk, în vârstă de 24 ani, venit de la TeamOne. Acesta are un raport de 0.77 kills per rundă și 577 hărți jucate.

Furia: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Furia tocmai a încheiat campionatul Road to Rio și a pierdut finala în fața lui Gen. G. A avut un parcurs spectaculos, cu victorii pe linie și a cedat doar 2 hărți în cele 6 meciuri dinaintea finalei.

O găsim pe locul 9 în clasamentul mondial, urcând 2 poziții în urma rezultatelor din turneul anterior. Furia are un moral bun pentru această partidă, având în vedere că a câștigat toate cele 4 întâlniri cu MIBR de până acum. Ultima partida a fost eliminatorie pentru MIBR, meci în care KSCERATO a reușit 34 kill-uri pe harta întâi.

Putem spune că este într-o formă bună, dacă ne uităm la ultimele rezultate, 8 victorii și doar 2 înfrângeri. 17 hărți au fost câștigate și 7 pierdute. Furia preferă aceleași 2 hărți ca și MIBR, Overpass și Mirage, cu 100% rată de câștig, respectiv 90%.

Rooster-ul este format numai din jucători brazilieni, HEN1, arT, yuurih, VINI și KSCERATO. Cel din urmă a reușit un număr spectaculos de kill-uri pe harta întâi în ultimul meci cu MIBR, 34 la număr. Acesta se lauda cu o rată de kill-uri de 0.76 per rundă și 0.56 deaths per rundă. Cu excepția meciului din finala de la RIO, KSCERATO, a avut de fiecare dată un total de peste 40 de killuri în ultimele 5 partide. Dacă ne uităm la rezultatele de pe prima harta, KSCERATO a reușit cel puțin 20 kill-uri în 4 din ultimele 5 meciuri.

Statistica meciurilor directe MIBR v Furia

FURIA nu a pierdut niciodată cu MIBR.

03.05.20               ESL         MIBR     FURIA   0 : 2

09.04.20               ESL         FURIA   MIBR     2 : 0

30.03.20               ESL         MIBR     FURIA   1 : 2

11.10.19               ESL         MIBR     FURIA   1 : 2

Cote pentru MIBR v Furia

Unibet oferă cota 2.05 la peste 20.5 kill-uri pe harta întâi reușite de KSCERATO. Victoria celor de la FURIA e cotată cu 1.48.

MIBR vs Furia Pont: KSCERATO peste 20.5 kill-uri pe prima hartă

KSCERATO este un jucător extrem de bun și a făcut spectacol în ultima întâlnire cu MIBR, reușind 34 kill-uri pe prima hartă. Dacă ne uităm la rezultatele de pe harta întâi din ultimele 5 meciuri, KSCERATO a reușit cel puțin 20 kill-uri in 4 dintre aceste partide. MIBR vrea să își ia revanșa pentru eșecul din ESL Rio, așa că mă aștept să tragă tare și să vedem un meci strâns.

Pont pariuri: KSCERATO peste 20.5 kill-uri pe prima hartă

Miza: 4/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Lavinia Sandu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

MIBR vs Furia Pont: TACO sub 15.5 kills prima hartă

Un meci al orgoliilor, fiecare dintre cele două echipe încercând să-și consolideze statutul de cea mai bună echipă braziliană la acest moment. MIBR pare că nu-și pot găsi încă echipa perfectă, ei renunțând la jucătorul meyern după doar 2 luni de zile, în locul lui venind jucătorul trk de la TeamOne. În ultimele 6 dispute dintre cele două echipe, MIBR nu au reușit niciodata să câștige, iar cel mai constant jucător a fost KSCERATO. Din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe kills: TACO under 15.5 kills, unde Unibet oferă o cotă de 1.80. Am ales acest pariu deoarece TACO este jucătorul din MIBR care are rolul de entry-fragger, doar că de ceva timp el nu mai reușește să revină la forma de acum 3 ani, când era un jucător constant. El acum are rolul unui jucător ce anunță pozițiile adversarilor, neavând libertatea mișcării pe hartă, așadar nu poate face multe kills.

Pont pariuri: TACO sub 15.5 kills prima hartă

Miza: 1/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Lavinia Sandu

Ponturi:

24

Castigate:

11

Pierdute:

9

Anulate:

2

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici