1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. KRU vs Sharks Esports

KRU vs Sharks Esports - Ponturi Pariuri CS2 United21 South America 28.06.2024

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2024-06-28 11:56:00

CS2 United21 South America

28 Iunie 2024, 22:30

KRU

KRU

versus
Sharks

Sharks

2.10

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru KRU v Sharks

United21 South America Season 1 este un turneu local de pe continentul american, care se desfășoară exclusiv online. Sunt prezente 16 echipe, unele necunoscute publicului larg, dar și altele care au un nume destul de cunoscut pe scena de CS2: Sharks Esports, ODDIK. Premiul total este de 10.000$, iar acesta este împărțit astfel: locul 1 obține 6000$, locul 2 obține 3000$, iar locul 3 obține 1000$. Astăzi, de la ora 22:30, avem meciul dintre KRU și Sharks Esports, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

KRU: Forma echipei, știri și statistici

KRU a terminat grupa D pe primul loc, după ce a reușit să câștige ambele meciuri disputate. Victoriile au fost versus Solid cu scorul de 2-1 și versus Yawara Esports cu scorul de 2-0. În primul meci din playoff, echipa a pierdut versus Galorys cu scorul de 2-0, fiind trimisă astfel în lower-bracket.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Yawara Esports, Team Solid, Bounty Hunters și 2 înfrângeri versus Galorys și paiN Gaming.

Cea mai bună hartă a celor din KRU în ultimele 3 luni de zile jucate este Ancient, hartă pe care au un procentaj de câștig de 43%.

În acest moment, echipa este clasată pe locul 105 în clasamentul mondial.

Echipa are următorul lineup: reversive, lenci, laser, atarax1a și righi.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sharks: Forma echipei, știri și statistici

Sharks Esports a terminat grupa C pe locul 1, după o victorie cu scorul de 2-0 împotriva celor de la Bounty Hunters și o victorie prin forfeit versus BESTIA. În primul meci din playoff, echipa a pierdut versus insanity esports cu scorul de 2-0, fiind trimisă în lower-bracket.

În ultimele 5 meciuri disputate, Sharks Esports are 3 victorii versus Galorys, Joga, Hype și 2 înfrângeri versus Insanity și Joga.

Cea mai bună hartă a celor din Sharks Esports în ultimele 3 luni de zile jucate este Anubis, hartă pe care au un procentaj de câștig de 71%.

În acest moment, echipa se află pe locul 82 în clasamentul mondial.

Echipa are următorul lineup: gafolo, koala, rdnzao, doc și pepe.

Statistica meciurilor directe KRU v Sharks

Cele două echipe, KRU și Sharks Esports, nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, meciul de pe data de 28 iunie fiind primul dintre cele două.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru KRU v Sharks

Având în vedere forma celor două echipe în cadrul acestui turneu, este foarte probabil ca meciul să fie unul destul de echilibrat, cu multe runde jucate. Așadar, pe lângă pontul principal oferit, pentru acest meci vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Harta 1 – Total Runde – Peste 20.5, pariu ce are o cotă de 1.66.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

KRU vs Sharks Pont: Total hărți în meci peste 2.5

Cele două echipe au prestat un joc foarte bun în cadrul acestui turneu, ambele cu câte două victorii în cadrul grupei din care au făcut parte. Ne așteptăm la un meci destul de echilibrat, iar din această cauză, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe total hărți și anume: Total hărți în meci peste 2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.10.

Miza: 10/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici