1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Heroic vs NKT

Heroic vs NKT - Ponturi Pariuri CS:GO BLAST Premier Spring Showdown 2022 27.04.2022

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2022-04-27 10:09:00

CS:GO BLAST Premier Spring

27 Aprilie 2022, 20:30

Heroic

Heroic

versus
nkt

nkt

1.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Heroic v nkt

Astăzi, 27 aprilie, începe turneul BLAST Premier Spring Showdown 2022 Europe. Turneul se va desfășura exclusiv online, unde 8 echipe se vor duela într-un sistem de single-elimination bracket pentru un premiu total de 67.500$. Locul 1 va obține cea mai mare sumă de bani, 20.000$ și cel mai important premiu, un loc la turneul final BLAST Premier Spring Final 2022. Astăzi, de la ora 20:30, avem meciul dintre Heroic și NKT, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Heroic: Forma echipei, știri și statistici

La ultimul turneu offline jucat, danezii de la Heroic nu au reușit mare lucru, reușind o clasare abia pe locul 9-12 în cadrul ESL Pro League Season 15. Totuși, aceștia au reușit să câștige ulterior turneul de calificare offline desfășurat la Bucuresti pentru PGL Major Antwerp 2022, după ce au câștigat în finală versus BIG. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Natus Vincere, fnatic, forZe și 2 înfrângeri versus Liquid și Natus Vincere. Cea mai bună hartă a celor din Heroic în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 83.3%. În acest moment, echipa se clasează pe locul 4 în clasamentul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

nkt: Forma echipei, știri și statistici

Mixul internațional de la NKT format din jucători din Mongolia, Thailanda, Singapore și Korea se află pentru prima dată pe continentul european, fiind o enigmă pentru toate echipele cu care vor concura. În ultimele 5 meciuri disputate până să ajungă aici, echipa a avut 3 victorii versus Moon, IHC, The Shine și 2 înfrângeri versus IHC și TheMongolz. Cea mai bună hartă a celor din NKT în ultimele 3 luni de zile jucate este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 99 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Heroic v nkt

Cele două echipe, Heroic și NKT nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Heroic v nkt

Având în vedere diferența de nivel dintre cele două echipe, ne așteptăm la un meci foarte dezechilibrat, unde Heroic se va impune destul de lejer. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Harta 1 - Handicap rundă - Heroic -6.5, pariu ce are o cotă de 1.65.

Heroic vs nkt Pont: Harta 1 - Total Kills - kntz sub 13.5

Danezii de la Heroic sunt fără dar și poate favoriți în meciul din această seară, fiind cu mult ca și nivel de joc peste adversarii lor de astăzi. Astfel, ne așteptăm la un meci dezechilibrat, cu puține runde jucate. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe total kills și anume: Harta 1 - Total Kills - kntz sub 13.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.75. Am ales acest pariu deoarece kntz este ingame leader și are și cea mai mică medie de kills per rundă jucată.

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici