1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Heroic vs MIBR

Heroic vs MIBR - Ponturi Pariuri CS2 BetBoom Dacha Belgrade 2024 17.05.2024

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2024-05-17 00:56:00

CS2 BetBoom Dacha Belgrade 2024

17 Mai 2024, 19:00

Heroic

Heroic

versus
MIBR

MIBR

1.74

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Heroic v MIBR

BetBoom Dacha Belgrade 2024 a început pe data de 14 mai și se va termina pe data de 19 mai. Turneul care are loc în capitala Serbiei, Belgrad, are un premiu total de 500.000$, premiu care este împărțit între cele 8 echipe participante: Virtus.pro, MOUZ, Falcons, BetBoom, Heroic, Spirit, Aurora și MIBR. Primul loc pleacă acasă cu 300.000$, al doilea loc obține 100.000$, iar locurile 3-4 obțin câte 50.000$. Echipele sunt împărțite în 2 grupe a câte 4 echipe, primele 2 din fiecare grupă avansând mai departe în faza de playoff. Pe data de 17 mai de la ora 19:00, avem meciul dintre Heroic și MIBR, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heroic: Forma echipei, știri și statistici

Heroic se află în acest moment pe poziția 2 în cadrul grupei B, după ce a câștigat meciul de debut chiar împotriva adversarilor de astăzi (MIBR), dar a pierdut ulterior versus cei de la Team Spirit.

În ultimele 5 meciuri disputate, Heroic are 2 victorii versus MIBR, FlyQuest și 3 înfrângeri versus BIG, Ninjas in Pyjamas și Spirit.

Cea mai bună hartă a celor din Heroic în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, hartă pe care au un procentaj de câștig de 60%.

În acest moment, echipa se află pe locul 13 în clasamentul mondial.

Echipa are următorul lineup: NertZ, TeSeS, sjuush, degster și kyxsan.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

MIBR: Forma echipei, știri și statistici

MIBR este în acest moment cea mai bună echipă din America de Sud. La ultimele 7 turnee jucate, echipa s-a clasat de 6 ori pe locul 1 și 1 dată pe locul 3.

În cele două meciuri disputate până acum în cadrul acestui turneu, MIBR a înregistrat 1 victorie versus Aurora și 1 înfrângere versus adversarii de astăzi, Heroic.

În ultimele 5 meciuri disputate, MIBR are 4 victorii versus Rooster, Apeks, Aurora (de 2 ori) și 1 înfrângere versus Heroic.

Cea mai bună hartă a celor din MIBR în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, hartă pe care au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 17 în clasamentul mondial.

Echipa are următorul lineup: exit, saffee, drop, brnz4n, insani.

Statistica meciurilor directe Heroic v MIBR

Cele două echipe, Heroic și MIBR, s-au întâlnit ultima oară tot în cadrul acestui turneu, atunci când Heroic s-a impus cu scorul de 2-1.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Heroic v MIBR

Chiar dacă Heroic este favorită în acest duel, MIBR a demonstrat că poate pune probleme serioase chiar și echipelor mult mai bine cotate, dovadă și rezultatul înregistrat acum 2 zile între cele două. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, pentru acest meci vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 1.88.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heroic vs MIBR Pont: Heroic să câștige meciul

Cele două echipe au o formă de moment extrem de bună, dovadă și rezultatele înregistrate în ultima perioadă. Chiar dacă MIBR este cea mai bună echipă din America de Sud în acest moment, Heroic este echipa favorită în acest duel, având un lineup mai valoros din punct de vedere al nivelului de joc individual și o experiență mai mare la turnee de tier 1. Așadar, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe victorie și anume: Heroic să câștige meciul, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.74.

CS2 BetBoom Dacha Belgrade 2024

Heroic să câștige meciul

1.74
Heroic vs MIBR

17 May 24, 19:00

Miza: 10/10
Cota: 1.74
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici