1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. GamerLegion vs Heroic

GamerLegion vs Heroic - Ponturi Pariuri CS2 IEM Katowice 2024 06.02.2024

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2024-02-05 23:51:00

CS2 IEM Katowice 2024

06 Februarie 2024, 14:30

Heroic

Heroic

versus
GamerLegion

GamerLegion

1.63

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Heroic v GamerLegion

A sosit cel mai important turneu de CS2 al începutului de an. Primul major, legendarul IEM Katowice, a început pe data de 3 februarie și se va termina pe data de 11 februarie. IEM Katowice 2024 are loc în orașul cu același nume, Katowice și strânge 16 echipe ce se duelează pentru un premiu total de 1 milion de dolari și un loc asigurat la IEM Cologne 2024. Cele 16 echipe sunt împărțite în 2 grupe a câte 8 echipe, iar aceste grupe sunt în format de double-bracket. Astăzi 6 februarie, la ora 14:30 avem meciul dintre Heroic și GamerLegion, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heroic: Forma echipei, știri și statistici

În meciul de debut de la IEM Katowice 2024, Heroic a pierdut versus G2 cu scorul de 2-1, după un meci extrem de echilibrat, cu 2 hărți câștigate în prelungiri.

Marea surpriză a venit însă versus cea mai bună echipă a lumii, Vitality. Heroic a reușit să se impună după 3 hărți jucate, cu scorul de 2-1, eliminând astfel pe Vitality de la acest turneu.

În ultimele 5 meciuri disputate, Heroic are 3 victorii versus BIG, Astralis, Vitality și 2 înfrângeri versus BIG și G2.

Cea mai bună hartă a celor din Heroic în ultimele 3 luni de zile este Mirage, pe care au un procentaj de câștig de 83.3%.

În acest moment, echipa se află pe locul 31 în clasamentul mondial.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

GamerLegion: Forma echipei, știri și statistici

Cei de la GamerLegion s-au calificat la acest Major după ce s-au clasat pe locurile 1-4 la turneul IEM Katowice 2024 Play-In, alături de Spirit, Heroic și Eternal Fire. Așadar, se pare că venirea lui Snax la echipa este una de bun augur.

În meciul de debut de la acest turneu, GamerLegion a trecut de Monte destul de ușor cu scorul de 2-0, dar a pierdut ulterior versus MOUZ fără drept de apel.

În ultimele 5 meciuri disputate, GamerLegion are 3 victorii versus M80, Virtus.pro, Monte și 2 înfrângeri versus FaZe și MOUZ.

Cea mai bună hartă a celor din GamerLegion în ultimele 3 luni de zile este Overpass, pe care au un procentaj de câștig de 63.6%.

În acest moment, echipa se află pe locul 19 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Heroic v GamerLegion

Cele două echipe, Heroic și GamerLegion, nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, meciul de pe data de 6 februarie fiind primul dintre cele două.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Heroic v GamerLegion

Jocul celor de la GamerLegion nu este unul constant, suferind de multe ori înfrângeri versus echipe mai slab cotate. Așadar, este foarte probabil ca echipa să fie eliminată de la acest turneu, iar din această cauză, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Heroic să câștige meciul cu scorul de 2-0, pariu ce are o cotă de 2.70.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heroic vs GamerLegion Pont: Heroic să câștige meciul

În duelul de astăzi avem o favorită, aceasta fiind Heroic. Echipa a început să joace din ce în ce mai bine, dovadă și rezultatul înregistrat versus cei de la Vitality. GamerLegion este o echipă bună dar rezultatele fluctuează destul de mult, iar din această cauză, pentru acest meci am ales un pariu simplu și anume: Heroic să câștige meciul, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.63.

Miza: 10/10
Cota: 1.63
Status: Castigat

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici