Share

HellRaisers vs EX-ETHEREAL - Ponturi Pariuri Vulkan Series Fights 2020 12.01.2021

CS:GO

Cota: 2.10

Adaugat de: Delcea Eduard

11 Ian 2021 22:19 330 0
Logo Hellraisers
Logo EX-ETHEREAL
Hellraisers
EX-ETHEREAL
VS
14:10 12 Ianuarie 2021
eSports

Analiză și informații pentru Hellraisers v EX-ETHEREAL

Vulkan Fight Series 2020 este un turneu ce a început pe data de 9 decembrie 2020 și se va termina pe 16 ianuarie 2021. La acest turneu de tier 2-3, sunt prezente 20 echipe, ce se duelează online pentru un premiu total de 45.000$. Aici a participat și echipa românească Nexus, care a terminat pe locul 9-12. Astăzi, de la ora 14:10, avem meciul dintre HellRaisers și EX-ETHEREAL, meci ce are loc în round of 16 din playoff, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu. 

Hellraisers: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

HellRaisers nu mai sunt echipa de altădată, echipă unde regăseam nume precum Markeloff, bond1k, ANGE1YL, AdreN. Astăzi, în lotul echipei îi găsim pe ProbleM, jR, JlaYm, kalinka și Flarich. Cel mai cunoscut dintre cei enumerați este jR, care a făcut parte din echipa Vega Squadron între anii 2014-2015. HellRaisers au terminat faza grupei pe locul 2, cu 3 victorii și nicio înfrângere. În ultimele 5 meciuri disputate, aceștia au 4 victorii versus MBAPPEK, Espada, Project X, SKADE și 1 înfrângere versus NAVI Junior. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 73.3%, iar cel mai bun jucător al lor este ProbleM, cu o rată de kills/deaths de 1.10.

EX-ETHEREAL: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

EX-ETHEREAL este o echipă formată din 4 jucători ruși și 1 jucător din Letonia, care nu au făcut parte până în momentul de față dintr-o echipă de top 30. Sunt totuși jucători tineri, cu potențial, având în vedere faptul că în momentul de față echipa se clasează pe locul 34 în clasamentul mondial. Aceștia au reușit să treacă de faza grupelor, având 3 meciuri câștigate și 2 înfrângeri. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus Lyngby Vikings, VP.Prodigy (de 2 ori), 1WIN și 1 înfrângere versus Winstrike. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 75%. 

Statistica meciurilor directe Hellraisers v EX-ETHEREAL

Cele două echipe, HellRaisers și EX-ETHEREAL s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct o singură dată, în cadrul turneului IEM New York 2020 CIS, acolo unde ETHEREAL s-au impus cu scorul de 2-0.

Cote pentru Hellraisers v EX-ETHEREAL

Având în vedere faptul că cei de la HellRaisers vor alege prima hartă în meci, este foarte probabil ca această să fie câștigată tot de ei. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu: Harta 1 - Handicap Rundă - HellRaisers -2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90.

Hellraisers vs EX-ETHEREAL Pont: Total hărți în meci peste 2.5

Meciul din această seară ne aduce față în față două echipe apropiate ca și valoare (locul 37 în lume pentru HellRaisers și 34 pentru EX-ETHEREAL) iar din această cauză ne așteptăm la un meci destul de echilibrat, în care fiecare echipă își va câștiga harta aleasă. Astfel, pentru acest meci am ales următorul pariu: Total hărți în meci peste 2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 2.10.

Pont pariuri: Total hărți în meci peste 2.5

Miza: 5/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

9

Castigate:

1

Pierdute:

7

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul meu de STEAM: https://steamcommunity.com/id/barichellok La jocul Counter-Strike: Global Offensive am făcut parte și din naționala României, în meciul versus Polonia, meci ce a contat pentru calificarea la turneul World Championship 2015. https://www.hltv.org/stats/matches/31752/romania-vs-poland

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici