HAVU vs Finest - Ponturi Pariuri CS:GO CCT Central Europe Series 4 08.12.2022

CS:GO

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

08 Dec 2022 09:48 293 0
Logo HAVU HAVU
Logo Finest Finest
VS
20:00 08 Decembrie 2022
CS:GO CCT Central Europe Series 4

Analiză și informații pentru HAVU v Finest

CCT Central Europe Series a ajuns la ediția a 4 a. Turnul este pentru 24 de echipe de tier 2 și 3, ce se dulează între ele într-o grupa Swiss, ca mai apoi 8 dintre ele să avanseze în fazele eliminatorii ale competiției. Premiul total este de 50.000$, fiind împărțit astfel: locul 1 obține 22.000$, locul 2 obține 10.000$, locurile 3-4 obțin câte 5000$ și locurile 5-8 câte 2000$. Cele mai importante 3 echipe de la acest turneu sunt HAVU, Apeks și Finest. Astăzi, de la ora 20:00, avem meciul dintre HAVU și Finest, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

110 FREEPSINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

HAVU: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Finlandezii de la HAVU au format un nou lineup acum 4 luni de zile, lineup cu care au reușit să câștige ceva turnee locale precum: Elisa Open Finland Season 3 Finals, Pelaajat Series Fall 2022 și au obținut și o clasare pe locul 2 în cadrul CCT Central Europe Series 2.

Echipa este formată acum din zehN, Aerial, xseveN, doto și spargo.

În cele 2 meciuri disputate până acum în cadrul acestui turneu, HAVU are 2 victorii versus AVANGAR și HEET, ambele cu scorul de 2-0.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus HEET, EC Brugge, forZe, OG și 1 înfrângere versus ENCE.

Cea mai bună hară a celor din HAVU în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 85.7%. A doua cea mai bună hartă este Mirage, pe care au un procentaj de câștig de 73.3%.

În acest moment, echipa se află pe locul 45 în clasamentul mondial.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Finest: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Finest s-a format acum 2 luni de zile, având în componență jucători ce au făcut parte și din scena de tier 1 de CS:GO, aceștia fiind: twist (fnatic, NiP), Snax (Virtus.Pro), PlesseN (fnatic, GamerLegion), și hades (ENCE). 

Echipa a reușit în aceste 2 luni de zile să se claseze pe locul 2 în cadrul turneului CCT Central Europe Series 3. 

În cele 2 meciuri disputate până acum în cadrul acestui turneu, Finest are 2 victorii versus ESTOWNIA (2-0) și Young Ninjas (2-1).

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 2 victorii versus echipele menționate anterior și 3 înfrângeri versus fnatic Rising, forZe și HAVU.

Cea mai bună hară a celor din Finest în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 85.7%. A doua cea mai bună hartă este Overpass, pe care au un procentaj de câștig de 71.4%.

În acest moment, echipa se află pe locul 39 în clasamentul mondial.

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe HAVU v Finest

Cele două echipe, HAVU și Finest, s-au întâlnit ultima oară pe data de 1 decembrie, atunci când HAVU s-a impus cu scorul de 2-0 (16-9, 16-13).

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

 

Cote pentru HAVU v Finest

Având în vedere forma de moment a celor două echipe cât și ultimul rezultat dintre cele două, este foarte probabil ca și acest meci să aibe același rezultat. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: HAVU să câștige meciul, pariu ce are o cotă de 1.45.

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

HAVU vs Finest Pont: Harta 1 - Handicap rundă - HAVU -2.5

HAVU are o formă de moment extraordinară, reușind victorii versus echipe mult mai bine cotate (HEET, OG, forZe) și pare că au găsit formula potrivită dupa 6 luni fără prea mari rezultate. Având în vedere și ultimul meci disputat dintre cele două echipe, pentru acest meci am ales un pariu bazat pe victorie handicap și anume: Harta 1 - Handicap rundă - HAVU -2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90.

Pont pariuri: Harta 1 - Handicap rundă - HAVU -2.5

Miza: 7/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

12

Castigate:

3

Pierdute:

9

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici