Share

Godsent vs Team Spirit - Ponturi Pariuri ESL Pro League - Season 11 24.03.2020

CS:GO

Cota: 1.68

Adaugat de: Lavinia Sandu

24 Mar 2020 08:50 253 0
Logo Godsent
Logo Team Spirit
Godsent
Team Spirit
VS
23:00 24 Martie 2020
ESL Pro League - Season 11

Analiză și informații pentru Godsent v Team Spirit

Godsent vs Team Spirit se va juca marți seară, la orele 23:00 în cadrul ESL Pro League - Season 11. Indiferent de rezultat, Godsent nu mai are șanse de calificare, așa că Team Spirit este optimistă că va bifa o victorie. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma echipelor și un pont recomandat.

Godsent: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Godsent ocupă locul 16 mondial și se află pe penultimul loc în grupa A. Echipa și-a luat deja adio de la această competiție iar meciul va avea un gust amar pentru Godsent, indiferent de rezultat.

La începutul acestei grupe a fost înfrantă pe rând de Team Vitality, Astralis și NiP fără să câștige nici măcar o hartă. Apoi a urmat o victorie la limită cu scorul de 2:1 împotriva ultimei clasate, ENCE.

Roosterul echipei a fost schimbat în întregime la sfârșitul anului trecut și se pare că jucătorii mai au de exersat până când vor deveni închegați și cu adevarat competitivi pe scena mare.

Team Spirit: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Team Spirit ocupă locul 24 mondial și în acest moment este la 3 puncte de echipele aflate la egalitate de puncte de pe primele 3 poziții.

O victorie cu Godsent i-ar putea asigura calificarea având în vedere că locul 2, Team Vitality, va disputa ultima rundă împotriva numărului echipei ce ocupă locul 2 mondial și locul 3 în grupă, Astralis.

Dacă lucrurile merg conform planului, Team Spirit o va egala pe Team Vitality și aceasta din urmă va coborî pe poziția 4 deoarece Spirit va fi departajată de meciul direct câștigat împotriva lui Vitality.
Roosterul lui Team Spirit a fost și el schimbat, 4 jucători noi semnând în martie 2019. Se vede că echipa are un joc din ce în ce mai legat și rezultatele au început să apară.

iDISBALANCE este jucătorul cheie pentru Team Spirit. Acesta, împreună cu sniper-ul său, reprezintă arma letală care poate asigura cele 3 puncte.

Statistica meciurilor directe Godsent v Team Spirit

Este prima întâlnire dintre cele două echipe.

Cote pentru Godsent v Team Spirit

Betano oferă o cotă de 1.68 pentru victoria lui Team Spirit. Cine dorește să riște mai mult, poate opta pentru o victorie cu 2:0 la cota de 3.05.

Pont Godsent vs Team Spirit Pont: Victorie Team Spirit

Godsent este dezamagită că aventura sa din acest an în cadrul ESL se încheie indiferent de scorul acestei ultime întâlniri și echipa mai are multe de pus la punct pentru a spera la rezultate pozitive pe viitor. Team Spirit pe de altă parte are obligația de a câștiga această partidă pentru a spera la calificare.

Pont pariuri: Victorie Team Spirit

Miza: 9/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Lavinia Sandu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Lavinia Sandu

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

4

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici