Share

Gen.G vs Envy - Ponturi Pariuri Flashpoint 2 22.11.2020

CS:GO

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

22 Noi 2020 00:23 214 0
Logo Gen.G
Logo EnvyUs
Gen.G
EnvyUs
VS
18:00 22 Noiembrie 2020
eSports

Analiză și informații pentru Gen.G v EnvyUs

Flashpoint 2 este un turneu online ce a început pe data de 10 noiembrie și se va termina pe 6 decembrie 2020. În cadrul acestui turneu, 12 echipe se vor confrunta între ele pentru un premiu total de 1.000.000$. Echipele sunt impărțite în 3 grupe a câte 4 echipe, grupele având un sistem de winner-loser bracket. Echipele participante la acest turneu sunt: fnatic, c0ntact, Dignitas, MAD Lions, EnVy, forZe, BIG, MIBR, Cloud9, Virtus.Pro, Gen.G și OG. Astăzi, de la ora 18:00, avem meciul dintre Gen.G și Envy, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu. 

Gen.G: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Gen.G, la acest moment, este doar umbra echipei care câștiga tot în America de Nord acum jumătate de an. Echipa s-a destrămat după ultimul turneu jucat, ESL Pro League Season 12 North America, daps și s0m părăsind echipa. În echipă au rămas doar BnTeT, autimatic și koosta, care vor trebui să găsească stand-in la fiecare meci până vor definitiva echipa. În cadrul acestui turneu, ei începuseră extrem de bine, câștigând versus OG cu scorul de 2-0. Totuși, norocul nu a ținut prea mult, ei pierzând următoarele două meciuri versus OG și Virtus.Pro. În ultimele 5 meciuri disputate, Gen.G au 2 victorii versus Cloud9, OG și 3 înfrângeri versus Liquid, Virtus.Pro și OG. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 66.7%.

EnvyUs: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

La fel ca și adversarii lor de astăzi, Envy este umbra echipei ce câștiga un Major de Counter-Strike: Global Offensive în anul 2015. Astăzi, în echipă îi regăsim pe: LEGIJA, MICHU, Calyx, Nifty și Thomas. În cadrul turneului Flashpoint 2, Envy au pierdut meciul de debut versus forZe cu scorul de 2-1, iar în lower-bracket au pierdut versus MIBR cu scorul de 2-1. În ultimele 5 meciuri disputate, aceștia au 4 înfrângeri versus MIBR (de 2 ori), forZe, TeamOne și 1 victorie versus 100 Thieves. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 100%.

Statistica meciurilor directe Gen.G v EnvyUs

Cele două echipe, Gen.G și Envy, s-au mai întâlnit în ultimele 9 luni de zile o singură dată, atunci când Gen.G au câștigat cu scorul de 2-1. 

Cote pentru Gen.G v EnvyUs

Deoarece ambele echipe trec printr-o perioadă destul de slabă și datorită faptului că meciul este unul eliminatoriu, este foarte probabil ca cele două să joace extrem de precaut. Totuși, Gen.G au jucători ce pot face diferența în acest meci, iar din această cauză, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu găsit la Unibet pariuri sportive: Gen.G să câștige cu scorul de 2-0, care are o cotă de 2.65.

Gen.G vs EnvyUs Pont: Harta 1 - koosta sub 19.5 kills

Meciul din această seară este unul dintre două echipe reformate, care în acest moment nu pot emite pretenția să urce în top 15 în clasamentul mondial. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 - koosta sub 19.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90. Am ales acest pariu deoarece la acest turneu, koosta este ingame leader și nu se mai poate focusa atât de mult pe kills, fiind și un meci eliminatoriu.

Pont pariuri: Harta 1 - koosta sub 19.5 kills

Miza: 5/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

1

Castigate:

0

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici