1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. GamerLegion vs Team Vitality

GamerLegion vs Team Vitality - Ponturi Pariuri Finala CS:GO BLAST.TV Paris Major 2023 21.05.2023

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2023-05-21 09:33:00

CS:GO BLAST.TV Paris Major

21 Mai 2023, 18:00

GamerLegion

GamerLegion

versus
Team Vitality

Team Vitality

5.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru GamerLegion v Team Vitality

Ultimul Major care se va susține pe Counter-Strike Global Offensive a ajuns la final. Cele 16 echipe prezente în capitala Franței, Paris, s-au duelat inițial într-o grupă Swiss, ca mai apoi meciurile să se desfășoare în playoff. Echipele care au reușit să se califice în fazele eliminatorii au fost Heroic, FaZe, Monte, GamerLegion, Liquid, Apeks, Vitality și Into the Breach. Cele două echipe rămase în competiție, GamerLegion și Vitality, se luptă pentru un premiu de 500.000$ și loc la IEM Cologne 2023 și BLAST World Final 2023. Așadar, astăzi, de la ora 18:00, avem finala turneului dintre GamerLegion și Vitality, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

GamerLegion: Forma echipei, știri și statistici

GamerLegion are un parcurs de poveste, cum nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Echipa a început acest parcurs în Challengers Stage, unde a fost la 1 singur meci de eliminare. Inițial, echipa pierduse primele 2 meciuri disputate, ca mai apoi să le câștige pe celelalte 3 pentru a ajunge în Legends Stage.

În Legends Stage, echipa la care joacă românul iM (Ivan Mihai), a pierdut meciul de debut cu Natus Vincere, ca mai apoi să câștige toate celelalte meciuri disputate versus 9INE, Fnatic, Apeks, Monte și Heroic.

Așadar, România este reprezentată pentru prima oară în istoria acestui joc (incluzând și Counter-Strike 1.6 și Global Offensive) la o finală de turneu Major. Este cea mai mare performanță atinsă vreodată de un jucător român. iM este un fost jucător al celor de la Nexus Gaming (România), fiind transferat de GamerLegion în aprilie 2021. 

În acest moment, iM (Ivan Mihai) este favorit să obțină și premiul de cel mai bun jucător al turneului (MVP).

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are tot atâtea victorii versus Heroic, Monte, Apeks, fnatic și 9INE.

Cea mai bună hartă a celor din GamerLegion în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, pe care au un procentaj de câștig de 91.7%.

În acest moment, echipa se află pe locul 22 în clasamentul mondial.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Team Vitality: Forma echipei, știri și statistici

Echipa favorită a publicului din Paris, Vitality, la care joacă 2 francezi (ZywOo și apEX) s-a calificat la acest turneu după 1 înfrângere și 3 victorii în cadrul turneului de calificare BLAST.TV Paris Major 2023 Europe RMR B.

La acest turneu (BLAST.TV Paris Major) echipa a avut un parcurs impecabil, având 5 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Cele 5 victorii au fost versus G2 (scor 16-13), versus ENCE (scor 16-13), versus Monte (scor 2-0), versus Into the Breach (scor 2-0) și versus Apeks (scor 2-0). Așadar, Vitality nu a pierdut nicio hartă până în acest moment.

Cea mai bună hartă a celor din Team Vitality în ultimele 3 luni de zile jucate este Nuke, pe care au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 1 în clasamentul mondial.

50 RON FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe GamerLegion v Team Vitality

Cele două echipe, GamerLegion și Team Vitality, s-au întâlnit o singură dată în istorie, pe 1 noiembrie 2022, atunci când GamerLegion s-a impus cu scorul de 16-10.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru GamerLegion v Team Vitality

Având în vedere forma de moment a celor două echipe, cât și forma individuală a jucătorilor, este foarte probabil ca meciul să fie unul echilibrat, cu multe runde jucate și unde fiecare echipă să câștige cel puțin o hartă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Betano pariuri : Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.20.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

GamerLegion vs Team Vitality Pont: GamerLegion să câștige meciul cu scorul de 2-1

Meciul de astăzi se anunță unul extrem de spectaculos și echilibrat. Toți jucătorii de la GamerLegion au arătat o formă incredibilă în cadrul acestui turneu, dar iM pare în acest moment în liga lui. Jucătorul român are o medie de 0.91 de kills per rundă jucată, fiind în acest moment pe locul 1 la statisticile acestui turneu. Team Vitality are de asemenea o formă extraordinar de bună, câștigând toate meciurile fără să piardă o hartă. GamerLegion au arătat că nu au emoții în fața publicului, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu care să continue parcursul de poveste al unei echipe pe care nimeni nu o vedea să iasă din grupe. Așadar, pentru acest meci, am ales următorul pariu găsit la Unibet pariuri: GamerLegion să câștige meciul cu scorul de 2-1, pariu ce are o cotă de 5.90.

Miza: 5/10
Cota: 5.90
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici