Share

Gambit Youngsters vs Natus Vincere Junior - Ponturi Pariuri Eden Malta Vibes Cup 5 31.07.2020

CS:GO

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

31 Iul 2020 09:53 197 0
Logo gambit youngsters
Logo NaVi
gambit youngsters
NaVi
VS
19:00 31 Iulie 2020
eSports

Analiză și informații pentru gambit youngsters v NaVi

Eden Arena Malta Vibes Cup 5 este un turneu ce se desfășoară online de pe data de 30 iulie 2020 până pe 3 august 2020. Acest turneu strânge 16 echipe, ce se vor duela online pentru un premiu total de 40.000$, împărțit astfel: Locul 1 – 25.000$, locul 2 – 10.000$, locurile 3-4 – 2.500$. Astăzi, de la ora 19:00, avem meciul dintre Gambit Youngsters și Natus Vincere Junior, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu.

gambit youngsters: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Gambit Youngsters fac parte din grupa B a turneului, alături de echipe precum AVEZ, Apeks și Natus Vincere Junior. Aceștia au avut 2 luni extraordinar de bune, câștigând turneul Eden Arena Malta Vibes cup 4, Nine to Five 1. În ultimele 5 meciuri disputate, Gambit Youngsters au doar victorii împotriva echipelor Tikitakan, Izako Boars, LDLC (de 2 ori) și Syman. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 70.8%. Aceștia, în urma rezultatelor foarte bune, au reușit să intre în top 30 mondial, astăzi clasându-se pe locul 28.

NaVi: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Natus Vincere Junior fac parte din aceeasi grupă a turneului. Față de adversarii lor de astăzi, aceștia nu au reușit rezultate spectaculoase în ultimul timp, ei reușind un loc 2 la SECTOR: Mostbet Season 3 și CyberBet Cup 2020, dar acestea sunt turnee mici, locale, fără prea mare importanță. În ultimele 5 meciuri disputate, Natus Vincere Junior au 4 înfrângeri versus selectah, lvlUP, BIG Academy, CR4ZY și 1 singură victorie versus ETHEREAL. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Train, unde au un procentaj de câștig de 75%.

Statistica meciurilor directe gambit youngsters v NaVi

Cele două echipe, Gambit Youngsters și Natus Vincere Junior, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct în ultimele 3 luni, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru gambit youngsters v NaVi

Având în vedere faptul că cei de la Gambit Youngsters sunt într-o formă de invidiat și au în componență jucători mult mai valoroși, este destul de improbabil ca juniorii de la Natus Vincere să le strice seria de victorii în această seară. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu: Total runde în meci sub 26.5, unde Betano oferă o cotă de 1.68.

gambit youngsters vs NaVi Pont: Harta 1 - Handicap Rundă - Gambit Youngsters -4.5

Gambit Youngsters sunt într-o formă extraordinar de bună, ei având o serie de 11 victorii la rând, câștigând de altfel și ediția precedentă a turneului. Mai mult ca sigur aceștia vor dori să-și adauge încă un titlu în palmares și să câștige o sumă de bani destul de importantă, deci mai mult ca sigur vor trata meciul cu seriozitate. Astfel, pentru acest meci, am ales următorul pont: Harta 1 – handicap rundă – Gambit Youngsters -4.5, unde Betano oferă o cotă de 1.80.

Pont pariuri: Harta 1 - Handicap Rundă - Gambit Youngsters -4.5

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Delcea Eduard

Ponturi:

2

Castigate:

0

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici