G2 vs Complexity - Ponturi Pariuri CS:GO BLAST Premier Spring Groups 2022 28.01.2022

CS:GO

Cota: 1.70

Adaugat de: Delcea Eduard

28 Ian 2022 09:39 238 0
Logo G2 G2
Logo compLexity Gaming compLexity Gaming
VS
16:00 28 Ianuarie 2022
CS:GO BLAST Premier Spring

Analiză și informații pentru G2 v compLexity Gaming

BLAST Premier Spring Groups 2022 începe astăzi, 28 ianuarie 2022 și se va termina pe data de 6 februarie 2022. La acest turneu participă 12 echipe de pe continentul european, care se vor lupta inițial în grupe double-bracket, ca mai apoi, în play-off, să treacă la single-elimination bracket. Premiul total este de 177.500$, cele mai importante premii fiind: locul 1-3 - 27.500$ și loc la Spring Final, locul 4-6 - 17.500$ și loc la Spring Final. Astăzi, de la ora 16:00, avem meciul dintre G2 și Complexity, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

G2: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

G2 a suferit o nouă schimbare de line-up, înlocuind-ul pe teamleaderul nexa cu Aleksib, care a venit de la OG și pe AMANEK cu tânărul talent rus m0NESY, venit de la Natus Vincere Junior. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 2 victorii versus NiP, Vitality și 3 înfrângeri versus Natus Vincere, Vitality și NiP. Cea mai bună hartă a celor din G2 în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 4 în clasamentul mondial.

compLexity Gaming: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Organizația Complexity a schimbat și ea din temelii echipa, fiind acum 5 jucători noi în echipă. Aceștia sunt: Grim, junior, FaNg, Floppy și JT. În cele două meciuri disputate de când au format această echipă, cei din Complexity au 2 înfrângeri versus Gambit și ECSTATIC. Singura hartă pe care au câștigat până în acest moment este Vertigo, unde au un procentaj de câștig de 100%. Echipa este clasată în acest moment pe locul 25 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe G2 v compLexity Gaming

Cele două echipe, G2 și Complexity, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această dupamiază fiind primul dintre cele două.

Cote pentru G2 v compLexity Gaming

Având în vedere faptul că cei de la G2au un lot mai valoros, este destul de probabil ca în acest meci să se impună, destul de lejer. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: G2 Esports să câștige și sub 26.5 runde, pariu ce are o cotă de 2.35.

G2 vs compLexity Gaming Pont: Handicap rundă - G2 -3.5

G2 este echipa clar favorită în acest duel, având în componență jucători mult mai valoroși din punct de vedere al nivelului de joc individual, iar din această cauză, nu ar trebui să aibe probleme prea mari în a se impune în acest meci. Astfel, am ales un pariu bazat pe victorie handicap și anume: Handicap rundă - G2 Esports -3.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.70.

Pont pariuri: Handicap rundă - G2 -3.5

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici