1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Furia vs MIBR, Ponturi Pariuri ESL Pro League Season 11 North America, 02.04.2020

Furia vs MIBR, Ponturi Pariuri ESL Pro League Season 11 North America, 02.04.2020

Guest
Guest

2020-04-01 22:42:00

eSports

02 Aprilie 2020, 19:00

Furia

Furia

versus
Swole Patrol

Swole Patrol

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Furia v Swole Patrol

Am început bine luna cu ponturile din eSports și sperăm să menținem o linie cât mai bună. Următorul pont vine de la meciul dintre Furia și Swole Patrol, din cadrul calificărilor de la ESL Pro League Season 11 North America, meci ce este programat de la ora 19 00. Mai multe amănunte, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Furia: Forma echipei, știri și statistici

Furia conduce grupa de calificare din ESL Pro League North America, cu 2 victorii din tot atâtea meciuri. Formația braziliană s-a impus de fiecare dată în 3 hărți, contra celor de la MIBR și Liquid. Echipa este una bună la ora actulă, ocupând poziția 11 în ierarhia mondială și dispunând de jucători foarte buni.

Media de vârstă e una scăzută, dar acest aspect contează mai puțin, pentru că în acest sport vârstele sunt foarte fragede, unii jucători ajungând profesioniști chiar și de la vârste de 15 sau 16 ani. Furia e pe primul loc, dar la egalitate de puncte cu următoarele 2 clasate, astfel că meciul cu Swole Patrol e unul important. Sigur, până la partida de mâine seară, Furia va disputa și în această seară o partidă, una grea de altfel și într-o oarecare măsură miza meciului de mâine va fi influențată și de rezultatul din această seară.

Oricum, meciul cu Swole Patrol trebuie câștigat, în primul rând că Furia este echipa mai valoroasă. Formația braziliană pleacă cu prima șansă și cred că dacă va evolua cel puțin la fel de solid ca în precedentele partide, are toate șansele să se impună.

Swole Patrol: Forma echipei, știri și statistici

Swole Patrol a alternat până acum în meciurile jucate. O victorie și 2 eșecuri pentru formația americană, care ocupă doar locul 5 în grupa de calificare. Victoria a venit în meciul cu Team Liquid, una categorică de altfel, obținută în minimum de hărți și contra unei echipe solide. E adevărat că și înfrângerile au venit tot împotriva unor formații bune. Echipa e pe locul 39 în lume la ora actuală.

Meciul cu Furia poate fi decisiv pentru formația americană, care în cazul unui eșec poate ieși de tot din calculele pentru prinderea unui loc 3. Line up ul e format din Food, MarKe, Cooper, Zellsis și Freakazoid, cel din urmă fiind și veteranul echipei, la 27 de ani.  Cooper este însă cel mai în formă jucător al echipei în acest moment, cu un kills de 0.78 și un deaths de 0,63 pe rundă.

Meciul cu Furia poate fi decisiv, așa cum menționam și mai sus. Swole are câțiva jucători valoroși în echipă, dar nu știu dacă poate să facă diferența decisiv în favoarea formației braziliene, care e una din cele mai bune in acest moment.

Statistica meciurilor directe Furia v Swole Patrol

Cele două formații s-au mai întâlnit de 20 de ori, iar raportul este de partea celor de la Furia, care conduc cu 12-7. O partidă s-a încheiat la egalitate.

Cote pentru Furia v Swole Patrol

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe harta 1 câștigată de Furia, la o cotă de 1,50.

Furia vs Swole Patrol Pont: Scor corect 2-0 Furia

Se anunță un meci interesant. Swole își joacă practic ultima carte, o înfrângere fiind echivalentă cu eliminarea. Totuși meciul e unul greu, Furia fiind la ora actuală una din formațiile cele mai puternice din CS GO. Raportul întâlnirilor directe este unul echilibrat, dar acum se joacă în sistemul BO3, astfel că situația e puțin diferită. Mizez pe valoarea mai ridicată a celor de la Furia și cred că echipa braziliană se va impune în minimum de hărți. Cota este foarte bună!

Miza: 1/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici