Share

FURIA Academy vs Fnatic Rising - Ponturi Pariuri WePlay Academy Season 1 21.07.2021

CS:GO

Cota: 1.68

Adaugat de: Delcea Eduard

21 Iul 2021 11:32 99 0
Logo Furia Furia
Logo Fnatic Fnatic
VS
22:00 21 Iulie 2021
eSports

Analiză și informații pentru Furia v Fnatic

WePlay Academy League Season 1 este un turneu online, pentru 8 echipe de juniori ale unora dintre cele mai bune echipe ale lumii. Echipele participante la acest turneu sunt: NaVi, Young Ninjas, mouz NXT, BIG, Astralis, VP.Prodigy, fnatic și FURIA. Cele 8 echipe se vor duela între ele într-o grupă de 8 echipe, unde primele 4 clasate vor primi loc la turneul final (ce se va desfășura pe LAN). Astăzi, de la ora 22:00, avem meciul dintre fnatic Rising și FURIA Academy iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm noi să fie verde.

Furia: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Academia celor din FURIA a reușit să aibe până acum 2 rezultate bune pe plan local, un loc 3 în cadrul turneului Liga Gamers Club 2021 Serie A June Cup și locul 1 la Logitech G Challenge 2020 Brazil. Chiar dacă echipa este formată din tineri fără experiență, aceștia au reușit să câștige meciuri împotriva unor echipe cunoscute în Brazilia: au câștigat versus Bravos cu scorul de 2-1, SWS cu scorul de 2-0, Santos cu scorul de 16-8. Echipa a reușit să impresioneze și în cadrul acestui turneu, reușind 2 victorii în 2 meciuri versus Astralis Talent și mouz NXT. În ultimele 5 meciuri disputate, FURIA Academy are 2 victorii versus echipele menționate anterior și 3 înfrângeri versus DETONA, REhl, Bravos. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile este Dust2, unde au un procentaj de câștig de 75%. Echipa se află în acest moment pe locul 132 în clasamentul mondial al echipelor.

Fnatic: Forma echipei, știri și statistici

V Î

Fnatic Rising și-a anunțat componența echipei cu 5 ore înainte de debutul în cadrul acestui turneu, formând o echipă internațională, din tineri cu potential. În această echipă îl regăsim și pe românul regali, care joacă alături de prosus (Germania), kst (Portugalia), Peppzor și Kevve (Suedia). În cele două meciuri disputate în cadrul acestui turneu, Fnatic Rising a reușit 1 victorie versus VP.Prodigy și a pierdut versus mouz NXT. Ambele meciuri au fost disputate pe harta Vertigo, astfel au un procentaj de câștig de 50%. Momentan, echipa nu este clasată pe vreun loc în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Furia v Fnatic

Cele două echipe, FURIA Academy și Fnatic Rising, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Furia v Fnatic

Chiar dacă echipa Fnatic Rising a fost formată acum 2 zile, jucătorii sunt unii cu potențial și în cele două meciuri disputate s-au bătut de la la egal la egal cu echipe ce au un line-up stabil de ceva timp. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total runde în meci peste 26.5, pariu ce are o cotă de 1.90.

Furia vs Fnatic Pont: FURIA Academy să câștige meciul

Brazilienii de la FURIA Academy au arătat un joc solid în primele 2 meciuri disputate în cadrul acestui turneu, ocupând în acest moment poziția 2 în clasamentul grupei. Este destul de improbabil că o echipă formată acum 2 zile să reușească să câștige versus o echipă închegată, care practică un joc destul de bun. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe victorie și anume: FURIA Academy să câștige meciul, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.68.

Pont pariuri: FURIA Academy să câștige meciul

Miza: 6/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

19

Castigate:

11

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici