FURIA vs Evil Geniuses - Ponturi Pariuri CS:GO ESL Pro League Season 16 25.09.2022

CS:GO

Cota: 1.72

Adaugat de: Delcea Eduard

25 Sep 2022 12:05 163 0
Logo Furia Furia
Logo Evil Geniuses Evil Geniuses
VS
20:30 25 Septembrie 2022
CS:GO ESL Pro League Season 16

Analiză și informații pentru Furia v Evil Geniuses

ESL Pro League Season 16 a început pe data de 31 august și va dura până pe data de 2 octombrie 2022. Turneul se desfășoară în Malta, iar premiul total este de 823.000$. Cele 24 de echipe sunt împărțite în 4 grupe a câte 6 echipe, primele 3 din fiecare grupă mergând mai departe. Cel mai important loc, 1, va câștiga 175.000$, dar și un loc la turneul BLAST Premier World Final 2022. Astăzi, de la ora 20:30, avem meciul dintre FURIA și Evil Geniuses, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde.

Furia: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Brazilienii de la FURIA ocupă în acest moment poziția 2 în cadrul grupei, cu 9 puncte acumulate, după ce au pierdut aseară versus Cloud9 cu scorul de 2-0.

În celelalte 3 meciuri disputate până acum în cadrul acestei grupe, FURIA a câștigat versus Eternal Fire cu scorul de 2-1, versus Movistar Riders cu scorul de 2-0 și versus Team Liquid cu scorul de 2-1.

În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus Team Liquid, Eternal Fire și Movistar Riders și 2 înfrângeri versus Liquid și Cloud9.

Cea mai bună hartă a celor din FURIA în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 66.7%.

În acest moment, echipa se clasează pe locul 13 în clasamentul mondial.

Evil Geniuses: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Evil Geniuses a schimbat din nou lineup-ul echipei acum 1 lună de zile, ca urmare a rezultatelor extrem slabe înregistrate în ultimul timp de echipă. Astfel, HexT și neaLaN au sosit la echipă în locul lui Stewie și RUSH.

În cele 4 meciuri disputate până în acest moment în cadrul grupei, Evil Geniuses a pierdut versus Cloud9 și Team Liquid cu scorul de 2-0, ca mai apoi să câștige celelalte 2 meciuri versus Eternal Fire și Movistar Riders cu scorurile de 2-0.

În ultimele 5 meciuri disputate, Evil Geniuses are 3 victorii versus ATK, Eternal Fire, Movistar Riders și 2 înfrângeri versus Cloud9 și Team Liquid.

Cea mai bună hartă a celor din Evil Geniuses în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 100%.

În acest moment, echipa se află pe locul 35 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe Furia v Evil Geniuses

Cele două echipe, FURIA și Evil Geniuses, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Furia v Evil Geniuses

Având în vedere miza jocului din această seară, este foarte probabil ca fiecare dintre cele două echipe să dea tot ce are mai bun și să joace cu o atenție mai mare, pentru a evita greșelile ce pot duce la pierderea meciului cu o miză extrem de importantă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.20.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Furia vs Evil Geniuses cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Furia vs Evil Geniuses Pont: Harta 1 - Total Kills - Brehze peste 16.5

Ambele echipe au nevoie de o victorie în această seară pentru a fi sigure de calificarea mai departe în acest turneu. Astfel, ne așteptăm la un meci echilibrat între cele două, cu multe runde jucate, iar din această cauză, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe total kills și anume: Harta 1 - Total Kills - Brehze peste 16.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.72. Am ales acest pariu deoarece Brehze, un jucător constant al celor de la Evil Geniuses, are o medie de kills de 20 per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - Brehze peste 16.5

Miza: 7/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

4

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

1

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici