forZe vs Imperial - Ponturi Pariuri CS:GO PGL Major Antwerp 2022 Challengers Stage 12.05.2022

CS:GO

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

12 Mai 2022 11:18 176 0
Logo forZe forZe
Logo Imperial Imperial
VS
20:30 12 Mai 2022
CS:GO PGL Major Antwerp

Analiză și informații pentru forZe v Imperial

PGL Major Antwerp Challengers 2022 Stage este un turneu de calificare pentru turneul final PGL Major Antwerp Legends Stage, unde 16 echipe se duelează pentru 8 locuri. Acestea sunt distribuite într-o singură grupă, cele mai importante fiind Vitality, ENCE, G2, Astralis, Outsiders. Astăzi, de la ora 20:30, avem meciul dintre Imperial și forZe, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

forZe: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Rușii de la forZe începuseră extrem de bine acest turneu, reușind să câștige ambele meciuri disputate, dar mai apoi au pierdut 2 meciuri la rând versus Team Vitality cu scorul de 2-1 și Outsiders tot cu scorul de 2-1. Echipa a reușit să treacă de Renegades cu scorul de 16-9 și de Bad News Eagles cu scorul de 16-7. În ultimele 5 meciuri disputate, forZe are 2 victorii versus Bad News Eagles, Renegades și 3 înfrângeri versus Natus Vincere, Vitality și Outsiders. Cea mai bună hartă a celor din forZe în ultimele 3 luni de zile jucate este Inferno, unde au un procentaj de câștig de 76.9%. În acest moment, echipa se află pe locul 22 în clasamentul mondial.

Imperial: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Brazilienii de la Imperial au în acest turneu de calificare 2 victorii versus Liquid și IHC și 2 înfrângeri versus Bad News Eagles și Spirit, având nevoie de o victorie în meciul de astăzi pentru a se califica la turneul final PGL Major Antwerp 2022. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 3 victorii versus MIBR, Liquid, IHC și 2 înfrângeri versus echipele menționate anterior. Cea mai bună hartă a celor din Imperial în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, echipa se află pe locul 32 în clasamentul mondial.

Statistica meciurilor directe forZe v Imperial

Cele două echipe, forZe și Imperial, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru forZe v Imperial

Având în vedere forma de moment a celor două echipe, cât și valoarea apropiată dintre cele două, este foarte probabil ca fiecare dintre cele două echipe să-și câștige harta aleasă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.20.

forZe vs Imperial Pont: Harta 1 - Total Kills - fer peste 19.5

Ambele echipe au nevoie de o victorie în meciul din această seară pentru a se califica la turneul final. Echipele au jucat destul de bine și au în componență jucători foarte buni, iar din această cauză, ne așteptăm la un meci echilibrat între cele două, cu multe runde jucate. Astfel, pentru acest meci, am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 - Total Kills - fer peste 19.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.90. Am ales acest pariu deoarece fer are o medie de 0.8 kills per rundă jucată, fiind cel mai bun jucător al echipei.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - fer peste 19.5

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici