Share

ENCE vs forZe - Ponturi Pariuri ESL Pro League Season 14 08.09.2021

CS:GO

Cota: 1.85

Adaugat de: Delcea Eduard

08 Sep 2021 00:43 161 0
Logo forZe forZe
Logo ENCE ENCE
VS
17:00 08 Septembrie 2021
eSports

Analiză și informații pentru forZe v ENCE

Cel mai mare turneu după această pauză de vară, ESL Pro League Season 14, a început pe data de 16 august și se va termina pe data de 12 septembrie. Cele 24 echipe prezente se vor duela online pentru un premiu total de 750.000$, unde locul 1 obține 175.000$ și un loc la BLAST Premier World Final 2021, locul 2 obține 60.000$, locul 3-4 obține 30.000$. Echipele sunt împărțite în 4 grupe a câte 6, primele 3 din fiecare grupă mergând mai departe. Turneul a trecut în faza următoare, meciurile următoare fiind din play-off. Astăzi, de la ora 17:00, avem meciul dintre forZe și ENCE, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm noi să fie verde. 

forZe: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Rușii de la forZe au făcut parte din grupa B a turneului, unde au mai fost echipele OG, Complexity, Virtus.pro, Sinners și G2. Aceștia au terminat pe locul 2, cu 4 victorii și 1 înfrângere, acumulând în total 12 puncte. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 victorii versus G2, Sinners, 1shot, BLINK și 1 înfrângere versus OG. Cea mai bună hartă a celor din forZe în ultimele 3 luni de zile jucate este Mirage, unde au un procentaj de câștig de 96.2%. În acest moment, echipa se află pe locul 15 în clasamentul mondial al echipelor. 

ENCE: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Mix-ul celor din ENCE a făcut parte din grupa A a turneului, alături de echipe precum Heroic, Vitality, Astralis, Spirit și Bad News Bears. Băieții au terminat pe locul 3, cu 3 victorii și 2 înfrângeri, acumulând în total 9 puncte. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 2 victorii versus Izako Boars, Apeks și 3 înfrângeri versus HAVU, Dignitas și Entropiq. Cea mai bună hartă a celor din ENCE în ultimele 3 luni de zile jucate este Inferno, unde au un procentaj de câștig de 100%. În acest moment, ENCE se află pe locul 20 în clasamentul mondial al echipelor.

Statistica meciurilor directe forZe v ENCE

Cele două echipe, forZe și ENCE, nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, meciul din această dupamiază fiind primul dintre cele două.

Cote pentru forZe v ENCE

Având în vedere faptul că ambele echipe au jucat destul de bine în cadrul acestui turneu, este foarte posibil ca fiecare dintre cele două să-și câștige harta aleasă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit pentru acest meci, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 2.5, pariu ce are o cotă de 2.

forZe vs ENCE Pont: Harta 1 - Total Kills - zorte peste 17.5

forZe sunt într-o formă de moment extrem de bună și au reușit rezultate bune versus echipe de top în ultima perioadă. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 - Total Kills - zorte peste 17.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.85. Am ales acest pariu deoarece zorte a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei, cu o medie de peste 16 kills per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 - Total Kills - zorte peste 17.5

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Pierdut

Delcea Eduard

Ponturi:

14

Castigate:

6

Pierdute:

7

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici