1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. MIBR vs fnatic - Ponturi Pariuri Flashpoint 2 03.12.2020

MIBR vs fnatic - Ponturi Pariuri Flashpoint 2 03.12.2020

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2020-12-03 11:51:00

eSports

03 Decembrie 2020, 19:00

Fnatic

Fnatic

versus
MIBR

MIBR

1.72

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Fnatic v MIBR

Flashpoint 2 este un turneu online ce a început pe data de 10 noiembrie și se va termina pe 6 decembrie 2020. În cadrul acestui turneu, 12 echipe se vor confrunta între ele pentru un premiu total de 1.000.000$. Echipele sunt impărțite în 3 grupe a câte 4 echipe, grupele având un sistem de winner-loser bracket. Echipele participante la acest turneu sunt: fnatic, c0ntact, Dignitas, MAD Lions, EnVy, forZe, BIG, MIBR, Cloud9, Virtus.Pro, Gen.G și OG. Astăzi, de la ora 19:00, avem meciul dintre fnatic și MIBR, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu. 

Fnatic: Forma echipei, știri și statistici

Nici cei din fnatic nu o duc prea bine în acest moment, singurul lor rezultat notabil fiind acum 2 luni de zile, atunci când au ocupat locul 3 în cadrul turneului IEM New York 2020 Europe   . Recent, contul celui mai longeviv jucător al lor, KRIMZ, a fost banat de Valve pe motiv de cheats, dar nu s-a luat nicio decizie în acest sens, deoarece se analizează, fiind luată în considerare varianta de BUG. În ultimele 5 meciuri disputate, fnatic au 4 victorii versus Dignitas (de 2 ori), MAD Lions, c0ntact și 1 înfrângere versus MAD Lions. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Inferno, unde fnatic au un procentaj de câștig de 65%.

MIBR: Forma echipei, știri și statistici

Echipa MIBR trece printr-o perioadă extrem de dificilă, schimbând echipa din temelii. Veterani FER, FalleN, felps și TACO au părăsit echipa, iar în locul lor au intrat LUCAS1, trk, leo_drk și vsm. O echipă schimbată din temelii, singurul jucător rămas fiind kNgV. La ultimul turneu jucat, Blast Premier Fall Series 2020, aceștia au terminat pe locul 7, în fața celor de la FaZe, FURIA și Evil Geniuses. În ultimele 5 meciuri disputate, MIBR au 3 victorii versus forZe, FaZe, OG și 2 înfrângeri versus BIG și Liquid. În acest moment, echipa se află pe locul 25 în clasamentul mondial. Cea mai bună hartă a lor din ultimele 3 luni jucate este Nuke, unde au un procentaj de câștig de 66.7%.

Statistica meciurilor directe Fnatic v MIBR

Cele două echipe, fnatic și MIBR, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct de când cei de la MIBR au schimbat line-up-ul echipei, meciul din această seară fiind primul dintre cele două.

Cote pentru Fnatic v MIBR

Fiind două echipe apropiate ca și valoare și care joacă destul de bine în acest moment, este destul de probabil ca meciul din această seară să se termine pe 3 hărți. Astfel, pe lângă pontul principal, vă propunem și următorul pariu: Total hărți în meci peste 2.5, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.95.

Fnatic vs MIBR Pont: Harta 1 - kNgv- peste 19.5 kills

Meciul din această seară ne aduce față în față două echipe valoroase, care au jucat destul de bine în ultima lună de zile. Ambele au o formă de moment destul de bună și echipele sunt apropiate ca și valoare, iar din această cauză ne așteptăm la un meci destul de echilibrat. Pentru acest meci am ales un pariu bazat pe kills și anume: kNgV- peste 19.5 kills pe prima hartă, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.72. Am ales acest pariu deoarece kNgv- este cel mai bun jucător al celor din MIBR, cu o medie de peste 16 kills per hartă jucată.

Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici