1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. FaZe vs Spirit

FaZe vs Spirit - Ponturi Pariuri CS2 IEM Katowice 2024 11.02.2024

Delcea Eduard
Delcea Eduard

2024-02-11 10:43:00

CS2 IEM Katowice 2024

11 Februarie 2024, 18:00

Faze

Faze

versus
spirit

spirit

4.00

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Faze v spirit

A sosit cel mai important turneu de CS2 al începutului de an. Primul major, legendarul IEM Katowice, a început pe data de 3 februarie și se va termina pe data de 11 februarie. IEM Katowice 2024 are loc în orașul cu același nume, Katowice și strânge 16 echipe ce se duelează pentru un premiu total de 1 milion de dolari și un loc asigurat la IEM Cologne 2024. Cele 16 echipe sunt împărțite în 2 grupe a câte 8 echipe, iar aceste grupe sunt în format de double-bracket. Astăzi 11 februarie, la ora 18:00 avem finala IEM Katowice 2024 dintre Spirit și FaZe, iar la finalul acestui articol am pregătit un pariu care sperăm să fie verde. 

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Faze: Forma echipei, știri și statistici

FaZe a avut un parcurs destul de bun în grupa A de la IEM Katowice 2024, reușind să câștige primele 2 meciuri disputate versus Rebels (scor 2-0) și versus Eternal Fire (scor 2-1), dar a pierdut finala upper bracket versus adversarii de astăzi, Team Spirit, cu scorul de 2-0.

În playoff, FaZe a trecut fără prea mari probleme de G2 în sferturi (scor 2-0) și de MOUZ în semifinale (scor 2-0).

În ultimele 5 meciuri jucate, FaZe are 4 victorii versus G2, MOUZ, Rebels, Eternal Fire și 1 înfrângere versus Team Spirit.

Harta pe care cei de la FaZe obținut cele mai multe victorii în ultimele 3 luni de zile jucate este Ancient, având un procentaj de câștig de 89.5%.

FaZe se află pe locul 2 în clasamentul mondial alcătuit de HLTV.org.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

spirit: Forma echipei, știri și statistici

Team Spirit a avut un parcurs impecabil în cadrul acestui turneu, pierzând doar o singură hartă. Victoriile au fost versus NaVi (scor 2-1), Complexity (scor 2-0), FaZe (scor 2-0) și Falcons (scor 2-0).

În ultimele 5 meciuri jucate, Team Spirit are tot atâtea victorii versus Falcons, FaZe, Complexity, NaVi și TheMongolz.

Cea mai bună hartă a celor din Team Spirit în ultimele 3 luni de zile jucat este Mirage, pe care au un procentaj de câștig de 100%.

Team Spirit se află pe locul 14 în clasamentul mondial alcătuit de HLTV.org.

Statistica meciurilor directe Faze v spirit

Cele două echipe, FaZe și Team Spirit, s-au întâlnit ultima oară tot în cadrul IEM Katowice 2024, atunci când Team Spirit s-a impus cu scorul de 2-0.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Faze v spirit

Având în vedere forma celor două echipe, cât și rezultatele înregistrare în cadrul acestui turneu, este foarte probabil ca meciul să fie unul echilibrat, unde fiecare dintre ele să câștige cel puțin o hartă. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, pentru acest meci vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Total hărți în meci peste 3.5, pariu ce are o cotă de 1.33.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Faze vs spirit Pont: Team Spirit să câștige meciul cu scorul de 3-1

Forma echipei Team Spirit este una incredibilă, având 6 meciuri la rând câștigate și doar o singură hartă pierdută. Nici cei de la FaZe nu sunt mai prejos, având 6 victorii în ultimele 7 meciuri disputate. Ne așteaptă un meci pe cinste astăzi, extrem de spectaculos, dar Team Spirit pare la un totul alt nivel în aceste momente. Meciul de dispută în format de best-of-5, așadar, pentru acest meci am ales un pariu mai îndrăzneț, bazat pe victorie la scor corect și anume: Team Spirit să câștige meciul cu scorul de 3-1, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 4.

Miza: 10/10
Cota: 4.00
Status: Pierdut

Faze vs spirit Pont: Duel Chopper vs Karrigan: Câștigă Chopper

Datorită formei actuale, Spirit pornește favorită. Pentru ca FaZe să aibă șanse reale în această partidă, echipa condusă de karrigan trebuie să fie coordonată perfect pentru a câștiga aici. FaZe nu are nevoie de karrigan să aibă un impact real aici. Ci are nevoie de call-urile și masterpiece-ul pe care îl poate arăta prin deciziile luate pe hartă. De cealaltă parte, chopper, IGL-ul lui Spirit, este mult mai activ din punct de vedere al impactului pe hartă. De multe ori își asumă rolul de entry fragger dacă situația o cere și asta îi poate aduce kill-uri suplimentare. Într-un duel lung, un duel în care nu există îndoială că aim-ul lui chopper este peste cel al lui karrigan + faptul că oricum impactul mai mare pe hartă dpdv al kill-urilor este la rus, mă face să cred că chopper va câștiga acest duel.

Miza: 9/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe profilul me ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici