1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Faze vs Astralis, Ponturi Pariuri ESL Pro League Season 11, 07.04.2020, Danezii sunt mai valoroși

Faze vs Astralis, Ponturi Pariuri ESL Pro League Season 11, 07.04.2020, Danezii sunt mai valoroși

Guest
Guest

2020-04-06 23:58:00

eSports

07 Aprilie 2020, 23:00

Faze

Faze

versus
Astralis

Astralis

1.59

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Faze v Astralis

Un alt pont din CS GO vine de la partida dintre Faze și Astralis, meci care e ultimul al zilei din grupa A și care va începe după de la ora 23 00. Mai multe informații, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Faze: Forma echipei, știri și statistici

Faze joacă la această oră meciul cu Mousesports, iar rezultatul final al acestui meci poate influența într-o oarecare modul de abordare a meciului de mâine contra celor de la Astralis. Faze a debutat cu stângul în noua fază, cedând cu 1-2 meciul cu Fnatic. A fost o partidă bună făcută de Faze, dar în care valoarea superioadă a suedezilor și-a spus cuvântul.

În funcție de rezultatul din seara asta, vor crește sau vor scădea și mai mult șansele de calificare a echipei. Dacă partida din seara asta e una grea, partida contra celor de la Astralis va fi și mai dificilă. Faze a avut meciuri bune la acest turneu, dar nu întodeauna și rezultatele dorite. 3 eșecuri în total la această competiție pentru Faze, care cu un rezultat bun în partida cu Mousesports, ar putea spera la unul din cele 3 locuri.

Niko a rămas cel mai în formă jucător al echipei, cu un kills de 0,77 pe rundă și care poate pune umărul la o eventuală surpriză în meciul cu Astralis. O victorie nu e imposibilă, dar Faze trebuie să joace pragmatic și să aibă eficiență maximă în momentele oferite. 

Astralis: Forma echipei, știri și statistici

Astralis a avut o prestație foarte bună la acest turneu. Cu 4 victorii și un eșec, formația daneză a terminat pe primul loc în grupa A din calificări, cu 12 puncte acumulate. Echipa daneză ocupă poziția 2 în ierarhia mondială și e una din cele mai bune din lume. Chiar dacă în faza a doua a competiției debutul din grupă nu a fost deloc bun, șansele la un loc pentru unul din cele 3 locuri nu s-au spulberat.

Trebuie menționat faptul că Astralis a jucat în primele două runde contra celor mai puternice echipe din grupă, Navi și Fnatic și de fiecare dată echipa a arătat un joc bun. Ambele meciuri au fost cedat în 3 hărți, dovadă că Astralis e o echipă care se bate de la egal la egal cu orice echipă. În astfel de meciuri, când se întâlnesc cele mai bune formații din lume, orice detaliu e important, astfel că partidele sunt deschise oricărui rezultat.

Device, Dupreeh, Xyp9x, Gla1ve, Magisk sunt jucătorii formației daneze. Device e și cel mai în formă, cu 0,76 kills și 0,63 deaths pe rundă. De aproape 4 ani în echipă, Device are peste 15 trofee câștigate cu echipa și cu siguranță e unul din jucătorii care pot face diferența în orice meci. Mă aștept ca Astralis să evolueze la fel de solid și să și obțină rezultatul pe măsură.

Statistica meciurilor directe Faze v Astralis

De 37 de ori s-au mai întâlnit cele două formații, Astralis conducând cu un categoric 21-12. Alte 4 partide s-au terminat la egalitate! În ultima partidă directă, Astralis s-a impus cu 2-0.

Cote pentru Faze v Astralis

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și sub 2,5 hărți, la o cotă de 1,80.

Faze vs Astralis Pont: Victorie Astralis

Va fi un meci interesant. Faze joacă la ora asta partida cu Mousesports, iar moralul echipei poate fi afectat sau ridicat, în funcție de rezultatul obținut. Astralis a pierdut cele 2 meciuri jucate, dar evoluția nu a fost deloc rea, iar danezii sunt conștienți că pot obține victorii pe linie în meciurile rămase. Iar seria poate începe chiar contra celor de la Faze și consider că avem șanse mari să vedem o victorie a celor de la Astralis. Cota este una bună!

Miza: 5/10
Cota: 1.59
Status: Castigat

Faze vs Astralis Pont: dupreeh-peste 18.5 kills pe prima hartă

Astralis este mare favorită la câștig în acest meci, iar unul dintre oamenii cheie este dupreeh. Danezul are în total 30349 kill-uri pe cele 40866 runde jucate până acum, adică un procent de 0.74 kill-uri per rundă. Dupreeh a reușit peste 18.5 kill-uri pe prima hartă în 5 din ultimele 6 meciuri, astfel: 19, 18, 24, 19, 33, 21. Având în vedere că echipa sa pleacă cu prima șansă la câștig, mă aștept ca danezul să înceapă meciul în forță, așa cum ne-a obișnuit în acest an.

Miza: 5/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici