Share

Extra Salt vs Team Vitality - Ponturi Pariuri Dreamhack Masters Spring 2021 30.04.2021

CS:GO

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

30 Apr 2021 01:41 377 0
Logo Extra Salt
Logo Team Vitality
Extra Salt
Team Vitality
VS
14:30 30 Aprilie 2021
Dreamhack Masters Spring 2021

Analiză și informații pentru Extra Salt v Team Vitality

Dreamhack Masters Spring 2021 este un turneu online ce a început pe data de 29 aprilie și va dura până pe data de 9 mai. La acest turneu participă 16 echipe prezente pe continental European, iar acestea se vor duela între ele în system de grupe upper/lower-bracket, pentru un premiu total de 250.000 de dolari, unde locul 1 obține 100.000 de dolari, locul 2 obține 42.000 de dolari, locurile 3-4 câte 20.000 de dolari. Astăzi, de la ora 14:30, avem meciul dintre Extra Salt și Team Vitality, iar la finalul acestui articol v-am pregătit un pariu care sperăm noi să fie verde.

Extra Salt: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Extra Salt este o echipă formată din fostul nucleu de la Cloud9 (Sonic, JT, oSee), MarKE (fost jucător Chaos) și FaNg (fost jucător Rugratz). Aceștia au reușit să câștige orice turneu jucat pe tărâm american, dar și au obținut și un impresionant loc 2 pe continentul european la turneul FunSpark ULTI Europe 2020. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 înfrângeri versus Astralis, Sinners, EPG Family, BIG și 1 singură victorie versus Copenhagen Flames. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile jucate este Overpass, unde are un procentaj de câștig de 81.8%. În acest moment, echipa se află pe locul 15 în clasamentul mondial al echipelor.

Team Vitality: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Team Vitality merg din ce în ce mai prost după înlocuirea lui RpK cu jucătorul Kyojin, un jucător necunoscut scenei profesioniste de CS:GO, Vitality fiind prima lui echipă. Echipa nu a mai reușit o clasare în top 3 la vreun turneu din Ianuarie 2021, atunci când a ocupat locul 3 la turneul BLAST Premier Global Final 2020. În ultimele 5 meciuri disputate, echipa are 4 înfrângeri versus Complexity, 9z, NiP, ENCE și 1 singură victorie versus mousesports. Cea mai bună hartă a echipei în ultimele 3 luni de zile jucate este Dust2, unde are un procentaj de câștig de 75%. În acest moment, echipa a ajuns pe locul 12 în clasamentul mondial, după ce, la începutul anului se afla pe locul 1.

Statistica meciurilor directe Extra Salt v Team Vitality

Cele două echipe, Extra Salt și Team Vitality, nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct, meciul din această seară fiind primul dintre cele două echipe.

Cote pentru Extra Salt v Team Vitality

Deși Vitality trec printr-o perioadă destul de proastă, rămân cu avantajul jucătorilor mult mai buni ca și nivel individual de joc și ca experiență la turneele mari. Astfel, pe lângă pontul principal oferit, vă propunem și următorul pariu găsit tot la Unibet pariuri sportive: Team Vitality să câștige meciul cu scorul de 2-1, pariu ce are o cotă de 3.80.

Extra Salt vs Team Vitality Pont: Harta 1 – shox (team Vitality) peste 16.5 kills

Ambele echipe au o formă de moment destul de proastă (4 înfrângeri și 1 singură victorie în 5 meciuri disputate), dar Extra Salt au arătat că au potențialul de a câștiga cel puțin o hartă cu orice echipă joacă. Astfel, ne așteptăm la un meci oarecum echilibrat, cu destule runde jucate, iar din această cauză am ales un pariu bazat pe kills și anume: Harta 1 – shox (team Vitality) peste 16.5 kills, unde la Unibet pariuri sportive găsim cota de 1.80. Am ales acest pariu deoarece shox este cel mai bun jucător din Vitality după ZywOo, fiind un jucător constant, ce reușește mai de fiecare dată peste 16 kills per hartă jucată.

Pont pariuri: Harta 1 – shox (team Vitality) peste 16.5 kills

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Delcea Eduard

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Delcea Eduard

Ponturi:

11

Castigate:

8

Pierdute:

3

Anulate:

0

Fost jucător profesionist de Counter-Strike 1.6 și semi-profesionist de Counter-Strike: Global Offensive. Fost membru al uneia dintre cele mai bune echipe de Counter-Strike din România: neXtplease! În cariera mea de gamer, am participat la peste 40 de turnee offline, unde am reușit rezultate notabile cu echipele cu care am participat. Toate rezultatele mele la turnee pot fi văzute pe... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici