1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Endpoint vs AVEZ - Ponturi Pariuri Blast Rising 2020 18.05.2020

Endpoint vs AVEZ - Ponturi Pariuri Blast Rising 2020 18.05.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-05-18 09:52:00

Blast Rising 2020

18 Mai 2020, 18:00

Endpoint

Endpoint

versus
AVEZ

AVEZ

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Endpoint v AVEZ

Astăzi debutează faza eliminatorie din cadrul Blast Rising 2020, iar primul meci din sferturi este cel de la ora 18:00 dintre Endpoint și AVEZ. La finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe numărul de hărți.

Blast Rising 2020 este un turneu online ce se desfășoară în perioada 4 – 22 mai și pune la bătaie premii totale de 32,450$. Șaisprezece echipe europene au fost împărțite în 4 grupe de câte 4, ele jucând în sistem fiecare vs fiecare în dublă manșă, BO1 (o singură hartă). Primele două clasate din fiecare grupă au mers mai departe în sferturi. Aici meciurile se joacă în sistem BO3 (Best of 3).

Endpoint: Forma echipei, știri și statistici

Endpoint este o echipă formată din 3 britanici, un olandez și un suedez, aflându-se pe locul 31 mondial. Echipa britanică a reușit să câștige grupa A cu 5 victorii, singura înfrângere fiind suferită în fața celor de la Alternate aTTax. 

Endpoint mai joacă simultan și în ESEA MDL Season 34 Europe, unde de asemenea a început binișor cu 3 victorii în 4 meciuri.

Cel mai bun jucător al echipei este britanicul Thomas care are un KPD de 1.09, acesta fiind și unul dintre cei mai vechi jucători din formula actuală cu peste 300 de hărți jucate pentru Endpoint. 

AVEZ: Forma echipei, știri și statistici

AVEZ este o formație 100% poloneză clasată pe poziția a 59-a mondială. Aceasta are și o medie de vârstă destul de scăzută, de doar 21.3 ani, având în componență doar jucători tineri de perspectivă. 

AVEZ a terminat pe locul secund în grupa D cu 3 victorii, în spatele francezilor de la Heretics care au bătut tot. De altfel două din cele 3 înfrângeri au venit cu Heretics, deși unul din meciuri a avut nevoie de prelungiri. 

Echipa poloneză ai joacă simultan în cupe precum Home Sweet Home Cup sau Esport Tour Pro, unde nu putem spune însă că a impresionat în mod deosebit. 

Important de remarcat că AVEZ va juca în această seară cu byali în locul lui MOLSI. Va fi interesant de văzut cum se va comporta echipa în noua formulă mai ales că MOLSI jucase în toate meciurile de când echipa are actuala componență  Totuși bialy este un jucător foarte experimentat care a jucat o lungă perioadă de timp la virtus.pro, una dintre cele mai bune echipe din lume în vremea respectivă. De altfel acesta are și un Major câștigat în palmares, deși este drept că asta s-a întâmplat acum 6 ani (EMS One Katowice 2014).

Statistica meciurilor directe Endpoint v AVEZ

.Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum. 

Cote pentru Endpoint v AVEZ

Endpoint pornește ca favorită în acest meci cu o cotă de 1.40 la victorie, adversara sa fiind cotată cu 2.82. Betano oferă pe acest meci o gamă largă de pariuri, inclusiv pe victorie la handicap (atât în tot meciul cât și pe fiecare hartă în parte), rundă de pistoale, scor corect și multe altele.

Endpoint vs AVEZ Pont: Peste 2.5 hărți

Endpoint este echipa mai bună pe hârtie, lucru demonstat și în grupe acolo unde a câștigat 5 din cele 6 meciuri jucate. Însă și AVEZ, deși a câștigat doar trei partide, a făcut viață grea francezilor de la Heretics pe una dintre hărți, pe care de altfel a dus-o în prelungiri. Plus că echipa poloneză a făcut o achiziție importantă aducându-l pe bialy în locul lui Molsi, iar experiența acestuia poate ajuta la creșterea nivelului jocului și poate duce într-o gestionare mai bună a momentelor dificile pe hartă. De aceea cred că meciul va fi mai echilibrat decât o arată cotele, și poate ajunge pe hartă decisivă. Așa că vom merge pe un pronostic de over 2.5 hărți.

Miza: 3/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici