1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. eSports »
  4. CS2 »
  5. Ecstatic - Preasy

Ecstatic - Preasy - Ponturi Pariuri CS2 - European Pro League Season 13 - Finală 100 la sută daneză

Curry
Curry

2024-02-08 23:51:00

European Pro League Season 13

09 Februarie 2024, 11:00

ECSTATIC

ECSTATIC

versus
Preasy

Preasy

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru ECSTATIC v Preasy

European Pro League Season 13 poate avea doar un singur câștigător. Un BO5 va decide cine va fi campioana turneului dotat cu premii de 20.000 $.

Analizăm partida dintre Ecstatic și Preasy și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

ECSTATIC: Forma echipei, știri și statistici

Ecstatic este genul de echipă de la care nu știi ce să te aștepți. Efectiv nu știi. E drept, au fost subiectul multor discuții despre veridicitatea meciurilor lor în turnee mai obscure. Ceea ce este cert despre tinerii danezi e că au talent fantastic.

Toate discuțiile au pornit de la faptul că jucătorii lui Ecstatic aveau unul din cele mai bogate inventare de pe CSGO din toată lumea. Asta poate veni doar din urma unor parteneriate excelente ( nu e cazul ), din multe case opening-uri și să ai norocul de pe lume ( poate fi cazul dar nu la nivelul asta ), sau, din meciuri puțin sau mai mult " ciudate".

Să ne întoarcem la roster, locul 40 mondial, o medie de vârstă de puțin de peste 23 de ani, cu un awp-er extrem de interesant, salazar, și cu o echipă care are un map pool extrem de diversificat. Mie îmi place salazar. Un awp-er de 1.06 dpdv al Rating 2.0 și un jucător care ratează rar loviturile ușoare. Poate face pasul spre o echipă mai bună DACĂ își îmbunătățește skill-urile 

După cum spuneam mai sus, au un map pool bogat. Joacă toate hărțile în afară de mirage. Interesant o să fie că mirage este insta ban-ul celor de la Preasy și de văzut dacă aceasta hartă va rămâne ca un decider sau a fost pregătită de vreuna din echipe în mod special.

Sunt într-o formă bună, au victorii la TSM, ITB, Sangal și chiar un 2-1 recent contra adversarilor de astăzi.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Preasy: Forma echipei, știri și statistici

Preasy este echipa mai valoroasă individual, trebuie să stabilim acest aspect încă de la început. Chiar dacă nu joacă sub acest roster de foarte mult timp, cred că sunt favoriți aici. Și o să vă explic în rândurile de mai jos de ce.

În primul rând, au un om care a cunoscut performante uriașe cu Astralis de-a lungul anilor, aici vorbim de dupreeh, un jucător cu un decent 1.09 Rating 2.0. Din lot mai fac parte roeJ, TMB, Altekz și refrezh. 

Dacă vorbim de refrezh, încă am în cap acel 1 v 5 vs Team Liquid din ESL Pro Season 14 de CSGO. Era inferno, Heroic intra pe site ( refrezh juca pentru Heroic atunci ). Se face intrarea în site greșit, rămâne danezul 1 vs 5. Acesta a reușit imposibilul. A reușit să omoare toți cei 4 aflați pe site pentru ca lovitura de grație să îi fie aplicată lui Grim.

roeJ mi se pare incredibil ce impact poate să aibă în marea majoritate a rândurilor. Interesant este că în ultimele meciuri a evoluat atât ca entry fragger cât și ca lurker, o poziție cu care nu prea se întâlnește. 

Cred că dacă Preasy avea o lună în plus de antrenamente, cota era de maxim 1.50. Revin la discuția de hărți, nu joacă mirage, de văzut dacă va fi decider sau vreuna din echipe pregătesc vreo surpriză.

Statistica meciurilor directe ECSTATIC v Preasy

H2H este 4-0 pentru Ecstatic. Totuși, Preasy a suferit modificări de roster și nu știu câtă relevanță pot avea aceste meciuri în acest context.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru ECSTATIC v Preasy

2.65 este cota pentru ca meciul acesta să parcurgă toate cele 5 hărți. O opțiune interesantă dar, cu siguranță, mai riscantă.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

ECSTATIC vs Preasy Pont: Preasy câștigă meciul

Consider că Preasy este echipa mai valoroasă individual. Chiar dacă nu are un teamwork la fel de bun ca Ecstatic, faptul că îi au pe refrezh și dupreeh, oameni cu experiență enormă, oameni de clutch, mă face să cred că au tot ce le trebuie ca să câștige aici. Nu m-ar mira ca meciul să meargă la distanță, să fie jucate toate cele 5 hărți, la fel cum nu văd vreuna din echipe să câștige cu 3-0. Un aspect important este că se joacă 3/5, un sistem în care dupreeh sau refrezh au o experiență mult mai mare decât tot ceea ce are Ecstatic.

European Pro League Season 13

Preasy câștigă meciul

1.70
ECSTATIC vs Preasy

09 Feb 24, 11:00

Miza: 9/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici